Appartamenti Chanoux

Italien, Champoluc

Inkvartering Lägenhet

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Appartamenti Chanoux

Appartamenti Chanoux erbjuder rymliga lägenheter för både stora och små sällskap.

Att vakna upp med utsikt över de snöbeklädda bergstopparna i Monterosa är lycka. Detta är vad ni får när ni bor i en av de stora och rymliga lägenheterna i Appartamenti Chanoux. Här kan ni se fram emot ett perfekt boende för er skidresa.

Läge/Omgivning

Belägenheten är också den bra med endast 2 minuters promenad till lokala slaktaren och bageriet. Det är med andra ord inga problem att finna lokala specialiteter till frukostbordet.

Familjer eller grupper

Lägenheterna är ideala för familjer och mindre grupper upp till 20 personer som gärna vill bo tillsammans i lugna omgivningar och på samma gång nära centrum av Champoluc. Här får ni välbehållna och funktionella lägenheter med fullt utrustat kök där ni bl.a. har diskmaskin.Hoppas vi ses nere i Champoluc!

Avstånd

Avstånd till pist 700 m

Avstånd till lift 700 m

Avstånd till centrum 250 m

Avstånd till shopping 250 m

Avstånd till skidbuss 250 m

Avstånd till skiduthyrning 700 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Dusch Ja

Skidförvaring Ja

Spishäll / platta Ja

WiFi Ja

3-rumslägenhet med 2 badrum - 6 personer

3-rums lägenhet til max 6 pers på andra våningen. Inrett med två badrum, två sovrum, kombinerat vardagsrum/kök med bäddsoffa och 2 balkonger. Köket innehåller spisplattor, kylskåp, diskmaskin och ugn. Den har också två balkonger.
Balkong – Sängkläder – Spisplatta – Diskmaskin – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Tvättmaskin – Wi-Fi (kostnadsfritt)

3-rumslägenhet med 1 badrum - 6 personer

3-rumslägenhet på tredje våningen til max 6 pers. Inrett med 1 badrum, 2 sovrum, kombinerat vardagsrum/kök med bäddsoffa och 1 balkong med fin utsikt över byn. Köket innehåller spisplattor, kylskåp, diskmaskin och ugn. Lägenheten ligger längst upp och har sneda tak.
Balkong – Sängkläder – Spisplatta – Diskmaskin – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt)

4-rumslägenhet med 1 badrum - 9 personer

4-rums lägenhet till max 9 pers. Inrett med dusch/wc, två sovrum med dubbelsäng(i sovrummen kan man separera sängarna) samt ett sovrum med våningssäng och en enkelsäng, uppehållsrum med en bäddsoffa för 2 personer och kök. Köket innehåller spisplattor, kylskåp, diskmaskin och ugn. Lägenheten ligger nära centrum och har en terrass.
Balkong eller terrass – Sängkläder – Spisplatta – Diskmaskin – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Tvättmaskin – Wi-Fi (kostnadsfritt)

5-rumslägenhet med 3 badrum - 12 personer

5-rumslägenhet upp till 12 pers. Är ni en liten grupp eller 2 familjer som reser tillsammans, då kan de två 3-rumslägenheterna på första och andra våningen öppnas upp till denna stora lägenhet, där det finns plats för alla så ni kan äta tillsammans. Lägenheten har 4 sovrum, 3 badrum och 2 kök.
Balkong – Sängkläder – Spisplatta – Diskmaskin – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes

Avstånd