Appartamenti Chanoux

Italien, Champoluc

vuxna 8
barn 0
Transport Flyg, Arlanda
Vecka vecka 6 (2021)
Inkvartering Lägenhet
Inkl. 6 dagars liftkort
inkl. transfer
Vår bedömning

Välj rum

23 jan lör
30 jan lör
6 feb lör
13 feb lör
20 feb lör

Alternativ 1

1 x 4-rumslägenhet 9 personer med 1 badrum (8 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Balkong / Terass
 • Kylskåp
 • TV
 • Sänglinne
 • Handdukar
 • Ugn
 • Tvättmaskin
 • Spishäll / platta
 • Hårfön
 • Vattenkokare
 • Diskmaskin
 • WiFi i lägenhet
 • Dusch
 • Toalett

Fakta

Om Appartamenti Chanoux

Appartamenti Chanoux erbjuder rymliga lägenheter för både stora och små sällskap.

Att vakna upp med utsikt över de snöbeklädda bergstopparna i Monterosa är lycka. Detta är vad ni får när ni bor i en av de stora och rymliga lägenheterna i Appartamenti Chanoux. Här kan ni se fram emot ett perfekt boende för er skidresa.

Läge/Omgivning

Belägenheten är också den bra med endast 2 minuters promenad till lokala slaktaren och bageriet. Det är med andra ord inga problem att finna lokala specialiteter till frukostbordet.

Familjer eller grupper

Lägenheterna är ideala för familjer och mindre grupper upp till 20 personer som gärna vill bo tillsammans i lugna omgivningar och på samma gång nära centrum av Champoluc. Här får ni välbehållna och funktionella lägenheter med fullt utrustat kök där ni bl.a. har diskmaskin.Hoppas vi ses nere i Champoluc!

Avstånd

Avstånd till pist 700 m

Avstånd till lift 700 m

Avstånd till centrum 250 m

Avstånd till shopping 250 m

Avstånd till skidbuss 250 m

Avstånd till skiduthyrning 700 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Dusch Ja

Skidförvaring Ja

Spishäll / platta Ja

WiFi Ja

3-rumslägenhet med 2 badrum - 6 personer

3-rums lägenhet til max 6 pers på andra våningen. Inrett med två badrum, två sovrum, kombinerat vardagsrum/kök med bäddsoffa och 2 balkonger. Köket innehåller spisplattor, kylskåp, diskmaskin och ugn. Den har också två balkonger.
Balkong – Sängkläder – Spisplatta – Diskmaskin – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Tvättmaskin – Wi-Fi (kostnadsfritt)

3-rumslägenhet med 1 badrum - 6 personer

3-rumslägenhet på tredje våningen til max 6 pers. Inrett med 1 badrum, 2 sovrum, kombinerat vardagsrum/kök med bäddsoffa och 1 balkong med fin utsikt över byn. Köket innehåller spisplattor, kylskåp, diskmaskin och ugn. Lägenheten ligger längst upp och har sneda tak.
Balkong – Sängkläder – Spisplatta – Diskmaskin – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt)

4-rumslägenhet med 1 badrum - 9 personer

4-rums lägenhet till max 9 pers. Inrett med dusch/wc, två sovrum med dubbelsäng(i sovrummen kan man separera sängarna) samt ett sovrum med våningssäng och en enkelsäng, uppehållsrum med en bäddsoffa för 2 personer och kök. Köket innehåller spisplattor, kylskåp, diskmaskin och ugn. Lägenheten ligger nära centrum och har en terrass.
Balkong eller terrass – Sängkläder – Spisplatta – Diskmaskin – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Tvättmaskin – Wi-Fi (kostnadsfritt)

5-rumslägenhet med 3 badrum - 12 personer

5-rumslägenhet upp till 12 pers. Är ni en liten grupp eller 2 familjer som reser tillsammans, då kan de två 3-rumslägenheterna på första och andra våningen öppnas upp till denna stora lägenhet, där det finns plats för alla så ni kan äta tillsammans. Lägenheten har 4 sovrum, 3 badrum och 2 kök.
Balkong – Sängkläder – Spisplatta – Diskmaskin – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt)

Resplan

Utresa

Avresa 06.02.2021 - 00:00 - Stockholm, Arlanda
Ankomst 06.02.2021 - 00:00 - Torino
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Hemresa

Avresa 13.02.2021 - 00:00 - Torino
Ankomst 13.02.2021 - 00:00 - Stockholm, Arlanda
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Bagageregler


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. 


Skidtransport


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått. 


ABS Lavinryggsäck


SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


Mat ombord


Det är möjligt att köpa mat tur/retur. Därutöver finns ett mindre utbud av snacks och dryck som kan köpas ombord på flyget. 


Reservera sittplats


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 120 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/


Check-in


När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. 


Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen.


På Arlanda sker check-in i terminal 5* På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3. * På grund av Sportslov vecka 9 är en del avgångar flyttade till terminal 2 och 4. Du kan se den korrekta terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.


SAS EuroBonus


Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

AccommodationTypes

Avstånd