Hotel Breithorn

Italien, Champoluc

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Breithorn

Hotel Breithorn erbjuder ett trivsamt boende med spa, goda måltider och ett perfekt läge.

På Hotel Breithorn möts du av ett klassiskt alphotell med en modern touch. Njut av den goda maten och ta ett bastubad efter en lång dag i Champolucs härliga skidsystem.

Läge/Omgivning

Här har du gångavstånd till både byn, pisten och liften. På några minuter kommer du ner till huvudliften som tar dig upp till barnområdet och därifrån kommer du enkelt vidare ut i Champolucs fina skidområde.

Rummen

Hela hotellet präglas av en mysig traditionell alpstil med träinredning. Inget av de 30 hotellrummen ser likadana ut, utan var och ett har fått sin egen charmiga touch. I alla rum finns dusch och toalett, och i några av rummen finns det balkong.

Efter en lång dag i skidbackarna kan du koppla av en stund i hotellets lounge, där brasans sken och de mjuka möblerna bjuder in till avkoppling och umgänge. En solig dag kan du även njuta av något gott att dricka på ute hotellets solterrass.

Spa

Koppla av kan man även göra i hotellets spa-avdelning. Här finns både jacuzzi, bastu och ångbad, som kan mjuka upp kalla eller trötta skidåkarmuskler. Barn under 16 år har endast tillgång till spa-avdelningen i en vuxens sällskap.

Måltider

Varje morgon serveras en rustik frukostbuffé, som gör dig redo för en dag i pisten. Alla kvällar, förutom onsdag, serveras en välsmakande middagsbuffé med inspiration från det brittiska och italienska köket. Till middagen inkluderas vin och vatten.

Varmt välkommen till Champoluc och Hotel Breithorn!

Avstånd

Avstånd till pist 550 m

Avstånd till lift 550 m

Avstånd till centrum 550 m

Avstånd till shopping 550 m

Avstånd till skidbuss 150 m

Avstånd till skiduthyrning 550 m

Rum

TV Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Minimarknad Nej

Faciliteter

Bastu Ja

Dusch Ja

Eldstad Ja

Halvpension Ja

Hårfön Ja

Jacuzzi Ja

Visa mer

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Solterass: Ja

Toalett: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum

Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Handdukar - TV

Dubbelrum med 1 extrasäng


Dubbelrum för 2 personer på 12-16 m2, separat badrum med dusch och wc. I detta rum finns det möjlighet till en extrasäng. Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV

Dubbelrum med balkong


Dubbelrum för 2 personer med möjlighet för 2 separata sängar. Rummet ligger på våning 2 och har balkong samt badrum med dusch och wc. Balkong - Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Handdukar - TV

AccommodationTypes

Avstånd