Hotel La Rouja

Italien, Champoluc

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel La Rouja

La Rouja är för er som söker ett mycket bra boende med halvpension och typisk alpstil från Aostadalen.

Det familjeägda Hotell La Rouja har ett perfekt läge i centrum av Champoluc. Hotellet är ett klassiskt trä- och stenhus som är nyrenoverat och därför inger en ny och fräsch känsla.

Läge

La Rouja är beläget i ett lugnt område med mycket natur trots att ni bor i hjärtat av Champoluc. Det är cirka 600 m till närmaste lift men vill ni hellre ta skidbussen så stannar den bara 150m från hotellet. Det är även gångavstånd till centrum (150m) där ni hittar många mysiga restauranger, caféer och inköpsmöjligheter.

Rummen

Rummen är inredda i sten och trä och här finns TV, telefon, safety-box, minibar och de flesta rum har balkong. Badrummen är utrustade med hydromassage-dusch. Dessutom har två av hotellets totalt sex Junior suites (rum 101 och 201) turkiskt bad, ljusterapi och bastu.

Halvpension

Det är stort fokus på maten på La Rouja och halvpension ingår för alla. I hotellets mysiga restaurang har ni fantastisk utsikt från båda sidor och det serveras både lokala och nationella rätter. Här kan man hitta något för alla smaker!

Efter middagen kan du njuta av kvällen i gott sällskap i hotellets mysiga lounge framför öppna spisen.

Wellness

Efter en lång och härlig dag i skidbacken kan din skidåkarkropp återhämta sig i hotellets wellness-område. Här finns bland annat inomhuspool, uppvärmd utomhuspool, bastu och turkiskt bad. Utöver detta finns ett avkopplingsrum med saltvägg där du kan stänga ögonen ett par minuter och ladda helt upp inför ännu en skiddag. Inomhuspoolen är för gäster över 16 år, men i utomhuspoolen är barn välkomna mellan kl. 13-17. Skulle du kunna tänka dig en omgång massage finns det möjlighet för att boka olika massagebehandlingar mot extra betalning.

På avresedagen indgår inte wellness-område. På avresedagen kan tilträde köpas för 20€ per person.

Övrigt

Till sist finns skidförvaring för er skidutrustning och gratis parkering för er som tar bilen hit.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på den allmänna parkeringen Gratuito. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 600 m

Avstånd till lift 600 m

Avstånd till centrum 150 m

Avstånd till shopping 150 m

Avstånd till skidbuss 150 m

Avstånd till skiduthyrning 450 m

Rum

TV Ja

Minibar Ja

Hårtork Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng Free

Bastu Ja

Eldstad Ja

Lounge Ja

Skidförvaring Ja

TV-rum Ja

Visa mer

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum Standard

Dubbelrum med dubbelsäng och eget badrum. Badrummet är i marmor och har hydromassage duschar.
Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum Superior

Ett större dubbelrum med dubbelsäng och eget badrum. I badrummet finns antingen en dusch eller ett badkar med hydromassage.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Jr. Suite

Jr. Suite med dubbelsäng och möjlighet till två extra bäddplatser samt eget badrum. I badrummet finns antingen en dusch eller ett badkar med hydromassage.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Avstånd