Hotel Le Petit Abri

Italien, Champoluc

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Le Petit Abri

Modernt, mysigt och komfortabelt

Detta familjeägda hotell är modernt och inrett i äkta italiensk alpstil. Det är avslappnat, mysigt och stämningen och gästfriheten är i toppklass.

Läget

Det är ca 1,5 km till liften som tar er upp till det vackra skidområdet, till centrum är det ca 800 meter. Skidbussen stannar bara 400 meter från Hotell Le Petit Abri, vilket gör det enkelt för er att komma till skidområdet.

Värt att veta

Hotellet har även ett wellnessområde bestående av jacuzzi, bastu, ångbastu och ett avslappningsområde som man kan använda mot en avgift.Hotellet erbjuder privat shuttle bus, vilket gör det enkelt och komfortabelt att komma till liften. Till byns trevliga centrum är det endast 800 meter. Till sist finns det skidförvaring för er skidutrustning. Om ni har valt att kör bil till er skidsemester finns det gratis privat parkering för alla gäster. 

Maten

Det ingår halvpension för alla gäster. Frukostbuffén innehåller det mesta en svensk vill ha på frukostbordet - flingor, bröd, ost, skinka, yoghurt, ägg, juicer, kaffe och te. Kvällsmaten består av en 4 rätters middag, där ni får en förrätt, valmöjligheten mellan två olika pastarätter och valmöjligheten mellan två olika huvudrätter, salladsbuffé och dessert.

Avstånd

Avstånd till pist 1500 m

Avstånd till lift 1500 m

Avstånd till centrum 800 m

Avstånd till shopping 800 m

Avstånd till skidbuss 400 m

Avstånd till skiduthyrning 1500 m

Rum

Hårtork Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Faciliteter

Bastu Ja

Dusch Ja

Eldstad Ja

Garage 5€/night

Halvpension Ja

Handikappsanpassade rum Ja

Visa mer

Jacuzzi: Ja

Lekrum: Ja

Skidförvaring vid liften (gratis): Ja

Solterass: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum m. dusch/wc

Dubbelrum med dusch/wc, hårtork, safety-box, telefon, TV och balkong.
Balkong eller terrass – Sängkläder – Hårtork – Minibar – Kassaskåp – Dusch och toalett – Telefon – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Dubbelrum m. extra säng

Dubbelrum med en extra säng, dusch/wc, hårtork, safety-box, telefon, TV och balkong.
Balkong eller terrass – Sängkläder – Hårtork – Minibar – Kassaskåp – Dusch och toalett – Telefon – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Enkelrum m. dusch/wc

Enkelrum med dusch/wc, hårtork, safety-box, telefon, TV och balkong.
Balkong eller terrass – Sängkläder – Hårtork – Minibar – Kassaskåp – Dusch och toalett – Telefon – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Familjerum "Standard"

Sängkläder – Hårtork – Kassaskåp – Dusch och toalett – Handdukar – TV 

8 bäddsrum "Chalet"

8 bäddsrum inrett som en lägenhet. Med tre sovrum, två badrum med dusch/wc, samt ett vardagsrum/kök med sovplats. Lägenheten har bland andra faciliteter som en öppenspis och balkong. Lägenheten ligger bredvid huvudbyggnaden, där frukost och middag serveras.
Sängkläder – Hårtork – Dusch och toalett – Handdukar – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

6 bäddsrum "Chalet"

Rummet är inrett som en lägenhet med plats till 5-6 personer. Den är inrett med 2 sovrum, 2 badrum, samt vardagsrum/kök med sovplats. Lägenheten är fördelat på 3 plan och har bland annt faciliteter som diskmaskin, tvättmaskin, öppenspis och balkong. Lägenheten ligger precis bredvid huvudbyggnaden, där frukost och middag serveras.

6-bäddsrum "Chalet"

6 bäddsrum inrett som en lägenhet. Beläget precis bredvid hotellets huvudbyggnad, där frukost och middag serveras. Lägenheten är på 60 m2 inrett med två sovrum, 2 badrum med dusch/wc, samt vardagsrum/kök med sovplats. Lägenheten har bland annat faciliteter som öppenspis och balkong.

Sängkläder – Hårtork – Dusch och toalett – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd