Apartment Dufour

Italien, Gressoney

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartment Dufour

Ett bekvämt, hemtrevligt och fräscht hotell med nära till liftenDet härliga och klassiska alphotellet Hotell Dufour i Gressoney passar dig som söker äkta alpstämning på skidsemestern. Med sina tre stjärnor är det ett bekvämt, hemtrevligt och fräscht hotell som passar dig som vill ha närhet till liften.

Läget

Nästan bredvid hotellet har du sittliften Punta Jolanta som tar dig direkt ut i Monte Rosa skidområde. En bra snösäsong kan du med god sannolikhet åka skidor nästan ända fram till dörren.

Maten

På Hotell Dufour blir du garanterat bortskämd med både mat och service. Kocken lagar fantastisk god mat med allt från traditionella specialiteter från Aostadalen till det klassiska italienska köket samt internationella rätter.

Spa

På kvällen kan du koppla av i hotellets härliga spaavdelning som bland annat har jacuzzi och bastu. Vill du hellre avnjuta något gott att dricka kan du göra det på antingen hotellets solterass med panoramautsikt eller framför den öppna spisen i loungen. 

Avstånd

Avstånd till pist 20 m

Avstånd till lift 20 m

Avstånd till centrum 50 m

Avstånd till shopping 20 m

Avstånd till skidbuss 200 m

Avstånd till skiduthyrning 150 m

Rum

TV Ja

WiFi Nej

Mat och dryck

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurang Nej

Faciliteter

Apartment Ja

Baby bed Ja

Dusch Ja

Garage Ja

Handdukar Ja

Hårfön Ja

Visa mer

Kylskåp: Ja

Parkering: Ja

Slutstädning: Ja

Spishäll / platta: Ja

Sänglinne: Ja

Toalett: Ja

Innehåller ett kök/uppehållsrum med sovplatser till 2 personer och Badrum. Innehåller ett sovrum, ett kök/uppehållsrum med möjlighet till 2 extra sovplats och et badrum. Innehåller ett sovrum, ett kök/uppehållsrum med möjlighet till extra sovplats och et badrum.

AccommodationTypes

Avstånd