Apartment 3000

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartment 3000

Apartments 3000 är ett lägenhetshus som ligger nära till liften

Detta är ett perfekt boende för skidälskaren!

Läget

Apartments 3000 ligger bara några meter från liften Carosello 3000 som tar dig högst upp på Carosello-sidan. Den kostnadsfria skidbussen stannar bara några meter från huset och tar dig exempelvis över till Mottolino-sidan eller ned till Livignos centrum som har massor av taxfree-butiker. Från Apartments 3000 går det snabbt och enkelt att komma från den ena änden till den andra och det är enkelt att ta sig till hela Livignos skidterräng.

Lägenheterna

Lägenheterna är för 4 personer. Alla lägenheter har badrum, vardagsrum/kök med TV, mikrovågsugn, ett sovrum och två bäddar i vardagsrummet. Slutstädning, sängkläder och handdukar ingår i priset. Kökshanddukar och liknande ska tas med. Det finns tre stycken tvårumslägenheter i huset.

Bra att veta

Huset har en egen reception, gratis parkering och även gratis Wi-Fi. Det är tillåtet att ta med hund för 9 euro per dag per hund. Bokar du in en hund på resan finns det mat- och vattenskålar tillgängliga i lägenheterna när du ankommer.Ha en riktigt trevlig resa! 

Avstånd

Avstånd till pist 10 m

Avstånd till lift 10 m

Avstånd till centrum 1800 m

Avstånd till shopping 300 m

Avstånd till skidbuss 10 m

Avstånd till skiduthyrning 500 m

Rum

TV Ja

Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

2-rumslägenhet

Lägenheter för max 4 personer. Lägenheterna består av ett sovrum med en dubbelsäng, ett kök/uppehållsrum med bäddsoffa till två personer samt ett badrum.
Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Hårtork - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd