Apartment Bait dal Temp

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Apartment Bait dal Temp

Vill ni bo i en ljus, rymlig och elegant lägenhet i ett lugnt område är Bait dal Temp något för er.

Välkommen till Bait dal Temp! Beläget i den del av Livigno som heter San Rocco, ligger dessa lägenheter med bra läge och nära till det mesta.

Läge/Omgivning
Närmaste lift ligger endast 100 meter bort och det är 400 meter till Carosello 3000 som är en av huvudliftarna i Livigno. Om ni önskar en dags skidåkning på den motsatta bergssidan, Mottolino, kan ni ta en gratis skidbuss som stannar utanför huset. I omgivningarna runt detta boende hittar ni även gott om butiker, restauranger och barer.


Olika storlekar av lägenheter
I huset finns lägenheter i olika storlekar där den största tar ända upp till 9 personer. Lägenheterna är ljusa, rymliga och unikt inredda med elegans och stil. Alla lägenheter är utrustade med mikrovågsugn, kylskåp, kaffekokare och TV.Övrigt
Det finns gratis utomhusparkering utanför byggnaden som är tillgänglig för alla gäster. Vill du hellre parkera din bil i ett garage är det möjligt mot betalning.


Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.


Ha en riktigt trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 150 m

Avstånd till lift 150 m

Avstånd till centrum 1000 m

Avstånd till shopping 50 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Ja

Kökshanddukar Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Garage Free

Skidförvaring Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Studiolägenhet ”NEF”

Lägenhet med plats för 2 personer på andra våningen. Består av ett kombinerat kök/vardagsrum med dubbelsäng och badrum med dusch.
Sängkläder - Kaffemaskin - Spisplattor - Mikrovågsugn - Kylskåp - Kökshandduk - Handdukar - Vattenkokare - TV - Wi-Fi 

2-rumslägenhet ”GRIT”

Lägenhet med plats för 4 personer på andra våningen. Består av ett kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa med två sovplatser, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch.
Sängkläder - Kaffemaskin - Spisplattor - Mikrovågsugn - Kylskåp - Frys - Kökshandduk - Handdukar - Vattenkokare - TV - Wi-Fi 

2-rumslägenhet ”BUF”

Lägenhet med plats för 4 personer på andra våningen. Består av ett kombinerat kök/vardagsrum med två enkelsängar/dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spisplattor - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Frys - Kökshandduk - Handdukar - Vattenkokare - TV - Wi-Fi 

3-rumslägenhet ”ARIA”

Lägenhet med plats för 7 personer på markplan. Består av ett kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa med två sovplatser, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch/badkar.
Sängkläder - Kaffemaskin - Spisplattor - Mikrovågsugn - Kylskåp - Frys - Kökshandduk - Handdukar - Vattenkokare - TV - Wi-Fi 

3-rumslägenhet “SOL”

Lägenhet med plats för 7 personer på tredje våningen. Består av ett kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa med två sovplatser, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spisplattor - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Frys - Kökshandduk - Handdukar - Vattenkokare - TV - Wi-Fi 

4-rumslägenhet "QUAD8"

Lägenhet med plats för 9 personer. Denna lägenhet är en kombination av lägenheterna ”NEF” och ”SOL”.

AccommodationTypes

Avstånd