Apartment Eco Baita le Stelle

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Apartment Eco Baita le Stelle

Med direkt anslutning till pisten i San Rocco-området hittar du Eco Baita le Stelle med sina ljusa och nyrenoverade lägenheter.

Bra lägeEco Baita le Stelle ligger nära allt du behöver på din skidsemester. Förutom att det är väldigt nära till pisten så har du även nära till barer, restauranger och livsmedelsbutiker. Dessutom stannar skidbussen som är gratis precis utanför residenset.

Ljusa & fina lägenheterLägenheterna som är avsedda för 4-6 personer är ljusa och rymliga. I alla lägenheter finns det kök med bland annat diskmaskin och kaffebryggare.

I lägenheterna finns det WiFi och du får tillgång till parkering, en solterrass och ett skidrum med pjäxvärmare.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Avstånd

Avstånd till pist 150 m

Avstånd till lift 150 m

Avstånd till centrum 1000 m

Avstånd till shopping 50 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

2-rumslägenhet "Alpina"

Lägenhet på cirka 50 kvm med plats för 4 personer på markplan. Består av ett sovrum med dubbelsäng, ett kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa med två sovplatser och ett badrum med dusch.
Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Mikrovågsugn - Kylskåp - Kökshandduk - Handdukar - Vattenkokare - TV - Wi-Fi (extra kostnad)

3-rumslägenhet "Cometa"

Lägenhet på cirka 65 kvm med plats för 6 personer på andra våningen. Består av två sovrum med dubbelsäng, ett kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa med två sovplatser och ett badrum med dusch.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Mikrovågsugn - Kylskåp - Kökshandduk - Handdukar - Vattenkokare - TV - Wi-Fi (extra kostnad)

4-rumslägenhet "Marina"

Lägenhet i två våningar på cirka 120 kvm med plats för 10 personer. Första våningen består av, ett sovrum med dubbelsäng ett kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa med två sovplatser samt ett badrum med dusch. Andra våningen består av ett sovrum med tre enkelsängar, ett sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng samt ett badrum med dusch.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Mikrovågsugn - Kylskåp - Kökshandduk - Handdukar - Vattenkokare - TV - Wi-Fi (extra kostnad)

AccommodationTypes

Avstånd