Appartamenti Carosello

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Appartamenti Carosello

Appartamenti Carosello har ett riktigt bra läge för alla skidälskare med endast 50 meter till liften!

Med pisterna precis runt hörnet bor ni i denna mysiga och trevliga lägenhet med gångavstånd till den stora liften Carosello 3000. Lägenheten är ljus med en öppen planlösning som passar för umgänge med hela familjen eller resesällskapet. Här trivs den som vill ha allt inom bekvämt avstånd och vill njuta av vackra Livigno!

Snabbt och lätt ut till pistenAppartamenti Carosello ligger på en lugnare gata bara 50 meter till närmaste lift som tar dig ut på den soliga bergssidan Carosello som är det största skidområdet. Vidare härifrån kan ni åka från ena till den andra änden i skidsystemet i Livigno. Lägenheten är belägen 1,5 km från Livigno centrum men precis i omgivningen går det att promenera till trevliga restauranger, barer och välsorterade supermarkets.
200 meter från lägenheten finns bussförbindelser som kan ta er runt kring Livigno om ni vill upptäcka fler barer och restauranger eller den skattefria shopping.

Trivsam lägenhet med alla bekvämligheterHär får ni en hemtrevlig lägenhet med två sovrum och ett kök som har all utrustning för att laga goda middagar tillsammans efter en dag i backen. Boendet ligger på första plan med fönster som vetter mot bergen vilket gör att man kan se när solen kastar sina första strålar på berget. Lägenheten har gratis WiFi och om ni tar bilen hit finns det en privat parkeringsplats bara för de boende. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Ett extra plus är att lägenheten har golvvärme samt ett skidförråd med pjäxvärmare för att värma alla frusna fötter.


Ha en härlig skidresa till Livigno!

Avstånd

Avstånd till pist 100 m

Avstånd till lift 100 m

Avstånd till centrum 1500 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Diskmaskin Ja

Mikrovågsugn Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

3-rumslägenhet till max. 4 personer - Alba

Trevlig lägenhet på en våning med två seperata sovrum med en dubbelsäng eller enkelsäng, fullutrustat köks med matplats och soffa samt balkong. Lägenheten har också ett badrum med kabindusch.
Balkong - Sängkläder - Handdukar - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Kylskåp - Kokplatta - Kaffemaskin - TV - WiFi (Mot betalning)

3-rumslägenhet till max 4 perosner - Tramonto

Fin och ljus lägenhet på en våning med fullutrustat kök med matplats och soffa samt balkong. Därutöver finns det två separata sovrum med antingen dubbelsäng eller enkelsäng samt ett badrum med kabindusch.
Balkong - Sängkläder - Handdukar - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Kylskåp - Kokplatta - Kaffemaskin - TV - WiFi (Mot betalning)

AccommodationTypes

Avstånd