Casa Galli Paolo

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Galli Paolo

Centralt nära till smakfulla restauranger och inköp

Läget

Casa Galli Paolo ligger i bydelen Saroch och har en central belägenhet i förhållande till inköpsmöjligheter och goda restauranger. Härifrån är möjligheterna stora för att utforska den fantastiska maten som Livigno bjuder på.Samtidigt är det enkelt att ta sig till en av de mindre liftarna i Livigno, som kan ta er till huvudliften Carosello 3000 och vidare upp i det större skidområdet. Annars stannar skidbussen precis utanför huset, som tar er runt till de övriga skidområdena.

Lägenheterna

Lägenheterna är fina och har antingen balkong eller terrass, där ni kan njuta av utsikten utöver dalen och Mottolino-berget. När det kommer till maten så är det mesta i Livigno närproducerat vilket ger härliga matupplevelser vare sig ni äter hemma eller ute på restaurang.Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 100 m

Avstånd till lift 100 m

Avstånd till centrum 1000 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 80 m

Avstånd till skiduthyrning 100 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

3-rumslägenhet (Vån 1)

Innehåller två sovrum, ett rum med dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Ett stort kök/allrum med bra plats till att äta och umgås, soffa i allrummet med TV. Köket är utrustat med gas kokplattor, ugn, vattenkokare, miniugn och kylskåp med inbyggd frys. Utöver detta har lägenheten 2 balkonger att njuta stillheten på efter skiddagen.
Balkong – Sängkläder – Spishäll/spisplatta – Frys – Miniugn – Ugn – Kylskåp – Diskhandduk – Handdukar – TV – Vattenkokare 

3-rumslägenhet entréplan

Innehåller två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Ett stort kök/allrum med bra plats till att äta och umgås, soffa i allrummet med TV. Köket är utrustat med gas kokplattor, ugn, miniugn och kylskåp med inbyggd frys. Därutöver har lägenheten en stor terrass

Sängkläder – Spishäll/spisplatta – Frys – Ugn – Kylskåp – Diskhandduk – Handdukar - Terrass – TV – Vattenkokare  

AccommodationTypes

Avstånd