Casa Gesuina

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Gesuina

Casa Gesuina är ett boende med fokus på komfort och skidåkning.

Bra skidåkning och goda shoppingmöjligheter är ord som ofta betecknar Livigno. Vill ni uppleva detta på nära håll är Casa Gesuina ett perfekt val av boende.
Den italienska gästfriheten får ni här uppleva till fullo genom det trevliga värdparet Gesuina och Giorgio, som med varma och öppna armar välkomnar er till Casa Gesuina.

Läge/Omgivning

Ni bor här i lugna omgivningar men nära huset hittar ni essensen av Livignos afterski, som är centrerat kring liften Carosello 3000. Endast 100 meter från boendet hittar ni Doss-liften och även skidbussen om ni vill ta den till andra delar av skidområdet eller in till byn.

Fokus på komfort

Lägenheterna har fokus på komfort och är anpassade för 3-4 personer perfekt för familjer eller kompisgäng. Det finns ett sovrum med dubbelsäng, ett rum med enkelsäng och även en extrasäng tillgänglig. Lägenheten inkluderar satellit-TV, balkong, hårtork och badrum med dusch eller badkar. Dessutom finns matbord och kokvrå med bland annat mikrovågsugn. Ni kan med andra ord laga egen mat hemma om så önskas.

Övrigt

Det finns till sist skidförvaring där ni tryggt och säkert kan förvara er utrustning under resan. Om du kommer med bil är gratis parkering ca. 100 meter från huset.Casa Gesuina är ett bra val för er som vill ha nära till det mesta.

Avstånd

Avstånd till pist 20 m

Avstånd till lift 50 m

Avstånd till centrum 1000 m

Avstånd till shopping 50 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 100 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

3-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Lägenhet på ca 50kvm, inredda med två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Sängarna är utrustade med täcken och i lägenheten har ni WiFi och digital TV. Kök/uppehållsrum med matplats samt dusch/wc.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta - Frys - Hårtork  - Mikrovågsugn - Kylskåp  - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd