Casa Giglio

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Giglio

Fräscha lägenheter nära till lift

Lägenhetskomplexet är modernt och fräscht med nya möbler.

Läget

Här får ni inte bara ett nybyggt komplex, utan också ett bra läge i förhållande till Cassana-liften (150 m) som tar er upp på Carosello-sidan av dalen. I Livigno kör skidbussen genom byn till de olika skidområdena, vilket betyder att ni snabbt kan nå toppen av Livignos höga bergstoppar. Busstoppet ligger även det nära bara 50 meter från boendet.I det lugna området som Casa Gigilio är beläget finner ni restauranger, små lokala butiker och det är cirka 400 meter till byns centrum. Casa Giglio har alltså ett perfekt läge för er som vill bo nära det mesta.

Fakta om Livigno

Det som är så bra med Livigno, förutom att det är ett skattefritt område, är att det även är ett lantbruksområde på sommaren. Detta betyder att alla råvaror som används är lokalproducerade vilket gör matupplevelsen extra härlig, oavsett om ni lagar egen mat hemma i köket eller äter ute på restaurang.Ha en riktigt trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 300 m

Avstånd till lift 400 m

Avstånd till centrum 400 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 150 m

Avstånd till skiduthyrning 500 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Diskmaskin Ja

Mikrovågsugn Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Garage 10€/day

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

WiFi (mot betalning) 10€/week

3-rumslägenhet

3-rumslägenhet på ca 75 kvm inredd med 1 sovrum med dubbelsäng, 1 sovrum med separata sängar, dusch/wc och ett kök med diskmaskin, kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och kaffemaskin.
Balkong eller terrass - Sängkläder – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Hårtork - Mikrovågsugn - Diskhandduk - Kylskåp - Handdukar – TV - Vattenkokare - Wi-Fi (extra kostnad) 

AccommodationTypes

Avstånd