Casa Letizia

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Letizia

Mysig lägenhet nära liften

Denna fina lilla lägenhet har ett superbra läge i San Rocco, precis vid liften Carosello 3000. Här kan ni själva laga mat och mysa med kortspel och avslappning på kvällen.

Läget

När det kommer till belägenheten är det inget att diskutera, den är perfekt i förhållande till skidåkningen. Det är cirka 50 meter till liften så ni är snabbt på skidor varje dag. Från lägenheten är det också endast 20 meter till skidbussen, så ni kan enkelt och bekvämt ta er till byn och resten av skidområdet.Det är cirka 1,2km till centrala Livigno men med skidbussen är du inne i centrum på under 10 minuter.

Lägenheten

Lägenheten har ett stort bäddrum med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla har ett fint utrustat kök där det finns allt du behöver för att laga egen mat hemma. Dessutom finns balkong. Lägenheten är perfekt till par eller några vänner.Ska du åka till Livigno med skidåkningen i fokus så är Casa Letizia det perfekta boendet!

Avstånd

Avstånd till pist 10 m

Avstånd till lift 10 m

Avstånd till centrum 1800 m

Avstånd till shopping 300 m

Avstånd till skidbuss 10 m

Avstånd till skiduthyrning 50 m

Rum

TV Ja

Mat och dryck

Bar Nej

Restaurang Nej

Minimarknad Nej

Faciliteter

Apartment Ja

Balkong / Terass Ja

Frys Ja

Handdukar Ja

Kaffemaskin Ja

Kylskåp Ja

Visa mer

Mikrovågsugn: Ja

Parkering: Ja

Skidförvaring: Ja

Slutstädning: Ja

Spishäll / platta: Ja

Sänglinne: Ja

Vattenkokare: Ja

WiFi i lägenhet : Ja

1-rumslägenhet

Balkong – Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spiaplatta – Frys – Hårtork – Mikrovågsugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Vattenkokare – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd