Casa Sesto

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Sesto

Äkta italienska lägenheter med nära till det mesta

I den norra delen av Livigno hittar ni Casa Sesto, som innehåller lägenheter i äkta italiensk stil. Casa Sesto är beläget på promenadavstånd från områdets nya gondollift. Om ni hellre sparar på benkrafterna så finns även en skidbuss i närheten, som tar er till liften eller till andra delar av skidsystemet.

Läget

Huset är som sagt beläget bra och nära till det mesta. Det är endast 150 meter till skidåkningen, 150 meter till skiduthyrning, 10 meter till närmaste inköpsmöjlighet och 400 meter till gågatan. Här hittar ni ett stort utbyte av caféer och butiker.Livigno är känt för sina kulinariska specialiteer och längs gatorna finns flera köpmän som säljeritalienska råvaror till skattefria priser. Detta ger er möjligheten att laga mat som en riktig italienare. Vill ni hellre äta ute finns här även ett stort utbud av både lokala och internationella restauranger.

Lägenheterna

Alla lägenheterna är fina och ljusa med fullt utrustade kök. Ni kan med andra ord laga egen mat hemma om så önskas. Detta boende passar bra för både par, familjer och kompisgäng.Till sist finns det gratis parkering, skidkällare, gratis wi-fi och slutrengöring som ingår.Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 150 m

Avstånd till lift 150 m

Avstånd till centrum 400 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 20 m

Avstånd till skiduthyrning 50 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

2-rumslägenhet

En riktigt trevlig 2-rumslägenhet till max 4 personer. Med sina ljusa träskåp och fint inredda rum får lägenheten ett charmigt utseende.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / spisplatta - Hårtork – Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar – TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd