Casa Silvia

Italien, Livigno

vuxna 2
barn 2
Transport Egen transport
Vecka vecka 52 (2022)
Inkvartering Lägenhet
Inkl. 6 dagars liftkort
Vår bedömning

Välj rum

22 dec tor
4 mar lör
11 mar lör
18 mar lör
25 mar lör

Alternativ 1

1 x 3-værelses lejlighed (op til 6 personer) (4 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Balkong / Terrass
 • Kylskåp
 • TV
 • Sängkläder
 • Handdukar
 • Ugn
 • Spishäll / platta
 • Vattenkokare
 • WiFi i lägenhet
 • Dusch
 • Mikrovågsugn

Fakta

Om Casa Silvia

Nära liften i den sydliga delen av Livigno

Välkommen till Casa Silvia i Livigno! Detta boende ligger i den sydligaste delen av byn med endast ett kort avstånd till liften Carosello 3000.Läget


Mindre är 300 meter från huset ligger liften Carosello 3000 som är en gondol och tar dig upp på berget och skidåkningen. Härifrån kan du se hela vägen till de Schweiziska bergen. Dessutom ligger en av byns absolut bästa afterskibar precis i närheten av Casa Silvia. Cirka 200 meter från byggnaden har du skidbussen som tar dig runt hela byn som består av en rad olika butiker, restauranger och barer. Skidbussen i Livigno är helt gratis!Lägenheterna


Lägenheterna har tre rum (76 kvm) och rymmer 4-5 personer. De är byggda i klassisk italiensk stil och de är alla stora och rymliga. De består av vardagsrum, eget kök med spis, ugn, kylskåp och diverse utrustning. Dessutom finns badrum/toalett, tvättmaskin och altan där du kan njuta av solen och den friska alpluften.


Bra att vetaLivigno är en tullfri by med massa butiker som har riktigt bra priser på välkända märken och kvalitetsprodukter. Kom dock ihåg att läsa tullreglerna innan du låter plånboken bli varm.


Det ingår gratis parkering för er med bil. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen


Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 250 m

Avstånd till lift 250 m

Avstånd till centrum 1500 m

Avstånd till shopping 200 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Spjälsäng (gratis) Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

3 rum 4 personer

Lägenheterna har tre rum (60 kvm) och rymmer 4-6 personer. Här har ni en mysig balkong att njuta på efter en lång skiddag samt 2 sovrum (1 dubbelsäng, 1 med våningssäng), vardagsrum m. bäddsoffa och badrum. Köket är utrustat med spis, ugn, kylskåp och diverse utrustning. Lägenheterna är dessutom utrustade med TV och tvättmaskin. Gratis parkering ingår.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / spisplatta – Ugn - Kylskåp - Handdukar – TV - Tvättmaskin - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Resplan

Ni mottar körplan från Slopetrotter.

AccommodationTypes

Avstånd