Casa Silvia

Italien, Livigno

vuxna 2
barn 2
Transport Egen transport
Vecka vecka 52 (2023)
Inkvartering Lägenhet
Inkl. 6 dagars liftkort
Vår bedömning

Välj rum

23 dec lör
30 dec lör
24 feb lör
2 mar lör
9 mar lör

Alternativ 1

1 x 3-rumslägenhet 6 personer (4 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Balkong / Terrass
 • Kylskåp
 • TV
 • Sängkläder
 • Handdukar
 • Ugn
 • Spishäll / platta
 • Vattenkokare
 • WiFi i lägenhet
 • Dusch
 • Mikrovågsugn
23 dec lör
30 dec lör
24 feb lör
2 mar lör
9 mar lör

Fakta

Om Casa Silvia

Nära liften i den sydliga delen av Livigno.

Välkommen till Casa Silvia i Livigno! Detta boende ligger i den sydligaste delen av byn med endast ett kort avstånd till liften Carosello 3000.

Läget

Mindre är 300 meter från huset ligger liften Carosello 3000 som är en gondol och tar dig upp på berget och skidåkningen. Härifrån kan du se hela vägen till de Schweiziska bergen. Dessutom ligger en av byns absolut bästa afterskibar precis i närheten av Casa Silvia. Cirka 200 meter från byggnaden har du skidbussen som tar dig runt hela byn som består av en rad olika butiker, restauranger och barer. Skidbussen i Livigno är helt gratis!

Lägenheterna

Lägenheterna har tre rum (76 kvm) och rymmer 4-5 personer. De är byggda i klassisk italiensk stil och de är alla stora och rymliga. De består av vardagsrum, eget kök med spis, ugn, kylskåp och diverse utrustning. Dessutom finns badrum/toalett, tvättmaskin och altan där du kan njuta av solen och den friska alpluften.

Bra att veta

Livigno är en tullfri by med massa butiker som har riktigt bra priser på välkända märken och kvalitetsprodukter. Kom dock ihåg att läsa tullreglerna innan du låter plånboken bli varm.

Det ingår gratis parkering för er med bil. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 250 m

Avstånd till lift 250 m

Avstånd till centrum 1500 m

Avstånd till shopping 200 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng € 105 / week (0-1 years)

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

3 rum 4 personer

Lägenheterna har tre rum (60 kvm) och rymmer 4-6 personer. Här har ni en mysig balkong att njuta på efter en lång skiddag samt 2 sovrum (1 dubbelsäng, 1 med våningssäng), vardagsrum m. bäddsoffa och badrum. Köket är utrustat med spis, ugn, kylskåp och diverse utrustning. Lägenheterna är dessutom utrustade med TV och tvättmaskin. Gratis parkering ingår.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / spisplatta – Ugn - Kylskåp - Handdukar – TV - Tvättmaskin - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Resplan

Ni mottar körplan från Slopetrotter.

AccommodationTypes

Avstånd