Chalet Agnese

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Chalet Agnese

Lägenheten Chalet Agnes ligger med direkt tillgång till både pisten och liften i San Rocco i utkanten av Livigno. Det är en lägenhet som är perfekt för dig som vill bo i lugna omgivningar men samtidigt ha nära till allt på skidresan.

I San Rocco-området hittar du Chalet Agnes som är en stor lägenhet med ett läge nära skidåkningen. När du går ut från lägenheten har du den närmsta liften och pisten precis vid dina fötter och härifrån är det lätt att vara den första i snön varje morgon.

En annan sak som du har nära lägenheten är skidbussen och busshållplatsen som ligger 50 meter bort. Det är bara att hoppa på denna gratis shuttlebuss som kör runt i byn om du en dag kan tänka dig att börja skiddagen vid en annan lift. Alla busslinjer kör från busshållplatsen och om du vill kan du komma in till centrum och strosa längs Livignos gator.

Du bor nära supermarkets, restauranger, pizzerior, barer och diskotek när du bor i denna lägenhet. Möjligheterna är stora att utforska vad Livigno har att bjuda på - både nattliv och shopping. Det italienska köket ska du inte heller tjuva dig själv på när du bor precis runt hörnan från flera restauranger och pizzerior.

Bekväm lägenhet

Chalet Agnese är en lägenhet på 100 m2 med plats för 8 personer och perfekt för dig som gärna vill bjuda med familjen och svärfamiljen på skidresan eller som reser med vännerna. Lägenheten är ägnad åt dig som gärna vill ha nära till allt, både centrum och skidåkning, men samtidigt bo med en lugn omgivning.

Lägenheten är inredd med ett fullt utrustat kök som gör det enkelt för dig att hoppa in i köket och visa dina matkunskaper för familjen eller vännerna. Om du inte har lust för det ligger restauranglivet nära.

Köket är kopplat till allrummet som du kan slå dig ner i och njuta av en måltid. Det är även en plats som är perfekt för trevliga stunder med familjen på kvällen, en drink med vännerna, ett par rövarhistorier eller en omgång brädspel. Från allrummet har du tillgång till en altan där du kan njuta av dagens sista ljus med en afterski-drink när du har kommit hem efter dagens skidåkning.

Lägenheten har tre rum och är inredda som ett sovrum med dubbelsäng och ännu en altan, samt två sovrum med två enkelsängar. De sista sovplatserna är på den stora bäddsoffan som finns i allrummet.

Det finn gratis wi-fi i lägenheten så att du kan dela alla upplevelser och minnen med familjen eller vännerna hemma i Sverige.

I lägenheten finns det handdukar, sängkläder och kökshanddukar inkluderat så det behöver du inte fylla resväskan med hemifrån.

Kör du till skidresan i Livigno kan du parkera bilen vid lägenheten. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi ses i Livigno!

Avstånd

Avstånd till pist 10 m

Avstånd till lift 10 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Rum

TV Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Diskmaskin Ja

Mikrovågsugn Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

4-rumslägenhet

Denna lägenhet på 100 m2 består av 3 sovrum, kök/allrum med bäddsoffa och badrum med dusch. Lägenheten har 2 altaner (från det ena sovrummet och från köket/allrummet).
Balkong - Sängkläder – Handdukar - Kaffemaskin - Kokplattor – Mikrovågsugn – TV - Wi-Fi

AccommodationTypes

Avstånd