Chalet Li Mina

Italien, Livigno

Inkvartering Chalet/Stuga

Fakta

Om Chalet Li Mina

Chalet La Mina är nyrenoverade lägenheter för er som vill ha ett prisvärt boende i en charmig miljö.

Få meter från liften Carosello 3000, som är en av de tre huvudliftarna i Livigno, ligger Chalet Li Mina. Detta idylliska hus ligger i ett aktivt område av byn där det finns lekplats, skridskobana och tennishall inom gångavstånd.

Läge

Boendet ligger en bit utanför centrum, närmare bestämt 2 km. Oroa er inte över avståndet dock. Skidbussen kör precis utanför huset vilket gör det enkelt att komma runt i den övriga delen av byn och in till det stora handelscentret.

Nyrenoverade lägenheter

Totalt finns det 6 lägenheter i huset som alla är nyrenoverade. Lägenheterna har välutrustade kök med kokplattor, kylskåp med frys, mikrovågsugn, ugn och diskmaskin. Dessutom finns platt-tv och eget badrum.

Övrigt

Till sist finns även gratis wi-fi och gratis parkering för er som tar bilen till Livigno.Detta boende har fått pris för att vara Livignos mest prisvärda boende!
Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 150 m

Avstånd till lift 150 m

Avstånd till centrum 2500 m

Avstånd till shopping 250 m

Avstånd till skiduthyrning 500 m

Rum

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Dusch eller badkar Ja

Kylskåp Ja

Ugn Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Spishäll / platta Ja

1-rumslägenhet

Innehåller ett kök/uppehållsrum med dubbelsäng och ett badrum. Därutöver har lägenheten TV och möjlighet till parkering utanför huset. Lägenheten är cirka 20kvm.
Sängkläder – Vattenkokare - Spishäll / spisplatta – Frys – Mikrovågsugn – Ugn - Kylskåp  - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

2-rumslägenhet

Innehåller ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum och ett kök/uppehållsrum med möjlighet för en extra sovplats. Därutöver har lägenheten TV och möjlighet till parkering utanför huset. Lägenheten ligger på källarplan men med fönster i markplan. Lägenheten är cirka 30kvm.
Sängkläder – Vattenkokare - Spishäll / spisplatta – Diskmaskin - Frys – Mikrovågsugn – Ugn - Kylskåp  - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet "Taverna"

Innehåller två sovrum med dubbelsäng, två badrum och ett kök/uppehållsrum med möjlighet för en extra sovplats. Därutöver har lägenheten TV och möjlighet till parkering utanför huset. Lägenheten ligger på källarplan men med fönster i markplan. Lägenheten är cirka 60kvm.
Sängkläder – Vattenkokare - Spishäll / spisplatta – Diskmaskin - Frys – Mikrovågsugn – Ugn - Kylskåp  - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet m. 2 badrum

Innehåller två sovrum med dubbelsäng två badrum och ett kök/uppehållsrum med möjlighet till extra sovplats. Utöver det har lägenheten TV och möjlighet till parkering vid huset. Lägenheten är cirka 50 kvm.
Sängkläder – Vattenkokare - Spishäll / spisplatta – Frys – Ugn - Kylskåp - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

4-rumslägenhet m. 2 bad

Innehåller två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, två badrum, och ett kök/uppehållsrum. Köket är utrustat med diskmaskin därutöver har lägenheten TV balkong och möjlighet för parkering vid huset. Lägenheten är cirka 70 kvm stor.
Balkong - Vattenkokare – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta – Diskmaskin - Frys – Mikrovågsugn – Ugn - Kylskåp  - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd