Chalet Li Mina

Italien, Livigno

Inkvartering Chalet/Stuga

Fakta

Om Chalet Li Mina

Chalet La Mina är nyrenoverade lägenheter för er som vill ha ett prisvärt boende i en charmig miljö.

Få meter från liften Carosello 3000, som är en av de tre huvudliftarna i Livigno, ligger Chalet Li Mina. Detta idylliska hus ligger i ett aktivt område av byn där det finns lekplats, skridskobana och tennishall inom gångavstånd.

Läge

Boendet ligger en bit utanför centrum, närmare bestämt 2 km. Oroa er inte över avståndet dock. Skidbussen kör precis utanför huset vilket gör det enkelt att komma runt i den övriga delen av byn och in till det stora handelscentret.

Nyrenoverade lägenheter

Totalt finns det 6 lägenheter i huset som alla är nyrenoverade. Lägenheterna har välutrustade kök med kokplattor, kylskåp med frys, mikrovågsugn, ugn och diskmaskin. Dessutom finns platt-tv och eget badrum.

Övrigt

Till sist finns även gratis wi-fi och gratis parkering för er som tar bilen till Livigno.Detta boende har fått pris för att vara Livignos mest prisvärda boende!
Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 150 m

Avstånd till lift 150 m

Avstånd till centrum 2500 m

Avstånd till shopping 250 m

Avstånd till skiduthyrning 500 m

Rum

TV Ja

Mat och dryck

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurang Nej

Minimarknad Nej

Faciliteter

Badkar eller dusch Ja

Chalet Ja

Hårfön Ja

Kaffemaskin Ja

Kylskåp Ja

Parkering Ja

Visa mer

Spishäll / platta: Ja

Ugn: Ja

WiFi i lägenhet : Ja

1-rumslägenhet

Innehåller ett kök/uppehållsrum med dubbelsäng och ett badrum. Därutöver har lägenheten TV och möjlighet till parkering utanför huset. Lägenheten är cirka 20kvm.
Sängkläder – Vattenkokare - Spishäll / spisplatta – Frys – Mikrovågsugn – Ugn - Kylskåp  - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

2-rumslägenhet

Innehåller ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum och ett kök/uppehållsrum med möjlighet för en extra sovplats. Därutöver har lägenheten TV och möjlighet till parkering utanför huset. Lägenheten ligger på källarplan men med fönster i markplan. Lägenheten är cirka 30kvm.
Sängkläder – Vattenkokare - Spishäll / spisplatta – Diskmaskin - Frys – Mikrovågsugn – Ugn - Kylskåp  - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet "Taverna"

Innehåller två sovrum med dubbelsäng, två badrum och ett kök/uppehållsrum med möjlighet för en extra sovplats. Därutöver har lägenheten TV och möjlighet till parkering utanför huset. Lägenheten ligger på källarplan men med fönster i markplan. Lägenheten är cirka 60kvm.
Sängkläder – Vattenkokare - Spishäll / spisplatta – Diskmaskin - Frys – Mikrovågsugn – Ugn - Kylskåp  - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet m. 2 badrum

Innehåller två sovrum med dubbelsäng två badrum och ett kök/uppehållsrum med möjlighet till extra sovplats. Utöver det har lägenheten TV och möjlighet till parkering vid huset. Lägenheten är cirka 50 kvm.
Sängkläder – Vattenkokare - Spishäll / spisplatta – Frys – Ugn - Kylskåp - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

4-rumslägenhet m. 2 bad

Innehåller två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, två badrum, och ett kök/uppehållsrum. Köket är utrustat med diskmaskin därutöver har lägenheten TV balkong och möjlighet för parkering vid huset. Lägenheten är cirka 70 kvm stor.
Balkong - Vattenkokare – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta – Diskmaskin - Frys – Mikrovågsugn – Ugn - Kylskåp  - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd