Chalet Meridiana

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Chalet Meridiana

200 meter från liften och pisten hittar du Chalet Meridiana – ett trevligt residens med allt du behöver för din skidsemester. Chalet Meridiana ligger i centrum av Livigno och du har nära till allt vad gäller shopping, restauranger och livsmedelsbutiker.

Bra till familjer & grupperChalet Meridiana passar både dig som vill på familjesemester och för dig som vill ta med dig vännerna. Residenset passar utmärkt för grupper som vill bo samlat på ett ställe. I residenset hittar du hemtrevliga lägenheter för 4-7 personer.

Allt du behöver för din skidsemesterPå residenset finns det gratis WiFi i lägenheterna men för dig som bara vill koppla av kan du titta på lite underhållande italiensk TV. I anslutning till residenset har du tillgång till parkering. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Avstånd

Avstånd till pist 200 m

Avstånd till lift 250 m

Avstånd till centrum 0 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Ja

Kaffemaskin Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Frys Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng on request

Barnvänligt Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan) on request

WiFi Ja

3-rumslägenhet 5 personer

Lägenhet med 2 sovrum - ett med dubbelsäng och ett med 3 enkelsängar, badrum, kök och vardagsrum. Lägenheten ligger på husets översta våning så det är sluttande väggar.

Sängkläder - Toalett - Badrum - Hårtork - Kylskåp - Kaffebryggare - Frys - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Wi-Fi - TV - Balkon

3-rumslägenhet 6 personer

Lägenhet med 2 sovrum - ett med dubbelsäng och ett med våningssäng, 2 badrum, kök och vardagsrum med utgång till balkongen. Det finns möjlighet för 2 extrabäddar i form av en bäddsoffa i vardagsrummet.

Sängkläder - Toalett - Badrum - Hårtork - Kylskåp - Kaffebryggare - Frys - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Wi-Fi - TV

3-rumslägenhet 7 personer

Lägenhet med 2 sovrum - ett med dubbelsäng och ett med dubbelsäng och enkelsäng, badrum, kök och vardagsrum met utgång till balkongen. Det finns möjlighet för två extrabäddar i vardagsrummet i form av en bäddsoffa.

Sängkläder - Toalett - Badrum - Hårtork - Kylskåp - Kaffebryggare - Frys - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Wi-Fi - TV - Balkon

AccommodationTypes

Avstånd