Chalet Meridiana

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Chalet Meridiana

200 meter från liften och pisten hittar du Chalet Meridiana – ett trevligt residens med allt du behöver för din skidsemester. Chalet Meridiana ligger i centrum av Livigno och du har nära till allt vad gäller shopping, restauranger och livsmedelsbutiker.

Bra till familjer & grupper


Chalet Meridiana passar både dig som vill på familjesemester och för dig som vill ta med dig vännerna. Residenset passar utmärkt för grupper som vill bo samlat på ett ställe. I residenset hittar du hemtrevliga lägenheter för 4-7 personer.

Allt du behöver för din skidsemester


På residenset finns det gratis WiFi i lägenheterna men för dig som bara vill koppla av kan du titta på lite underhållande italiensk TV. I anslutning till residenset har du tillgång till parkering. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen


Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 200 m

Avstånd till lift 250 m

Avstånd till centrum 0 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Ja

Spjälsäng (gratis) Ja

Kaffemaskin Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Frys Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnvänligt Ja

Husdjur on request

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

WiFi Ja

3-rumslägenhet 5 personer

Lägenhet med 2 sovrum - ett med dubbelsäng och ett med 3 enkelsängar, badrum, kök och vardagsrum. Lägenheten ligger på husets översta våning så det är sluttande väggar.

Sängkläder - Toalett - Badrum - Hårtork - Kylskåp - Kaffebryggare - Frys - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Wi-Fi - TV - Balkon

3-rumslägenhet 6 personer

Lägenhet med 2 sovrum - ett med dubbelsäng och ett med våningssäng, 2 badrum, kök och vardagsrum med utgång till balkongen. Det finns möjlighet för 2 extrabäddar i form av en bäddsoffa i vardagsrummet.

Sängkläder - Toalett - Badrum - Hårtork - Kylskåp - Kaffebryggare - Frys - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Wi-Fi - TV

3-rumslägenhet 7 personer

Lägenhet med 2 sovrum - ett med dubbelsäng och ett med dubbelsäng och enkelsäng, badrum, kök och vardagsrum met utgång till balkongen. Det finns möjlighet för två extrabäddar i vardagsrummet i form av en bäddsoffa.

Sängkläder - Toalett - Badrum - Hårtork - Kylskåp - Kaffebryggare - Frys - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Wi-Fi - TV - Balkon

AccommodationTypes

Avstånd