Hotel Cristallo

Italien, Livigno

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Cristallo

Hotell Cristallo är ett nyrenoverat boende nära till Livignos gågata och med halvpension.

Hotell Cristallo är ett av våra mest hyllade hotell i Livigno. När ni träffat ägaren Maura, så vet ni varför många återkommer året därefter. På Hotell Cristallo väntar italiensk gästfrihet när den är som bäst och hög servicenivå.


Läge/Omgivning


Skidbussen stannar nära hotellet och när skiddagen börjar lida mot sitt slut kan ni åka skidor hela vägen ner till hotellet, pisten slutar nämligen 50 m från hotellet. Inte långt från hotellet ligger också Livignos stora handelscentrum som bjuder på en uppsjö av butiker, caféer och modekedjor.


RummenAlla rum inkluderar ett skrivbord, en garderob och en platt-TV. Det finns även privat badrum med badkar eller dusch och toalettartiklar. En del av rummen har även balkong.Halvpension
I restaurangen är, förutom maten, den stora kakelugnen ett dominerande verk som ger en mysig och genuin stämning under middagen. På morgonen kan du njuta av det snöbeklädda landskapet samtidigt som du äter av en härligt stor buffé som fyller på din energi till dagens aktiviteter.


Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.


Trevliga resa!

Avstånd

Avstånd till pist 50 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 400 m

Avstånd till shopping 200 m

Avstånd till skidbuss 0 m

Avstånd till skiduthyrning 300 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bad och toalett i hall Ja

Barnsäng 25 € / night

Garage Free

Handikappsanpassade rum Ja

Reception Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Visa mer

WiFi: Ja

Dubbelrum Comfort

Dubbelrum ”comfort” är ett 16 m2 ljust rum för 2 personer med dubbelsäng, safety-box, TV, och balkong. Utöver det egen dush/wc där du kan skämma bort dig med bland annat ”whirlpool-duschkabin.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Dubbelrum Superior

Dubbelrum ”Superior” är ett 20 m2 ljust rum för 2 personer med dubbelsäng och möjligheter för 1 extra sovplats på en komfortabel bäddsoffa. Utöver det är rummet utrustat med safety-box, TV, balkong och egen dusch/wc med bland annat ”whirlpool-duschkabin.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Suite

Suite är ett 24 m2 ljust rum för 2 personer med dubbelsäng och möjligheter för 2 extra sovplatser på en komfortabel bäddsoffa. Utöver det är rummet utrustat med safety-box, TV och 2 st dusch/wc med bland annat ”whirlpool”-kabin inställning. Plus att sovrummet är utrustat med ett badkar.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd