Hotel Valtellina

Italien, Livigno

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Valtellina

Mysigt hotell vid historiska San Rocco- kyrkan

Placerad i den gamla bydelen Saroch i Livigno hittar ni det eleganta 3-stjärniga Hotell Valtellina.

Läget

Beläget på Sarochs huvudgata och med en närhet till den historiska San Rocco-kyrkan, är det inte långt till butiker, goda italienska restauranger och trevliga barer. Med mindre än 200 meter till närmsta lift skapar Hotell Valtellina förutsättningarna för en perfekt skidsemester.

Hotellet

Hotellet har fått sitt namn efter det vinområde, som Livigno är en del av, och här finns det goda möjligheter att smaka på lokala viner till maten. Frukostbuffén och den växlande kvällsmenyn serveras i den fina restaurangen som även har en liten bar.

Hotellet har också en härlig wellness-avdelning, där det finns gott om möjligheter att slappna av i bastun, jacuzzin och det turkiska badet.

Rummen

Rummen är alla inredda med ljus inredning och utsikt över Alperna. Alla har badrum med hårtork, TV och safe. En del av rummen har även en balkong. Det finns gratis wi-fi i lobbyn.

Sist men inte minst ingår det gratis gästparkering för er som tar bilen. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 20 m

Avstånd till lift 20 m

Avstånd till centrum 800 m

Avstånd till shopping 50 m

Avstånd till skidbuss 0 m

Avstånd till skiduthyrning 20 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bad och toalett i hall Ja

Bastu Ja

Jacuzzi Ja

Lounge Ja

Skidförvaring Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Visa mer

Solterrass: Ja

Spa-behandlingar: Ja

TV-rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum Comfort

Dubbelrum ”comfort” är ett 16 m2 ljust rum för 2 personer med dubbelsäng, safety-box, TV och dush/wc, samt vissa rum har balkong.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Dubbelrum Superior

Dubbelrum ”Superior” är ett 20 m2 ljust rum för 2 personer med dubbelsäng. Rummet har safety-box, TV, dusch/wc och balkong. Det är möjligt att arrangera en extrabädd.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Suite

Suite är ett 24 m2 ljust rum för 2 personer med dubbelsäng och möjligheter för 2 extra sovplatser på en komfortabel bäddsoffa. Utöver det är rummet utrustat med safety-box, TV och egen dusch/wc med bland annat hot tub.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd