Sara Appartments

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Sara Appartments

Lägenheter i gott skick Med ett läge i ett lugnt område, med en kort promenad från Livigno centrum hittar ni lägenhetskomplexet Sara Apartments. Byggnaden består av fem lägenheter i olika storlekar för 2-4 personer.

Läget

Närmaste huvudlift ligger en bit bort men det går att promenera dit. Vill ni hellre spara krafterna kan ni dock ta skidbussen som stannar nära huset. Det är ungefär 5 minuters promenad till centrum där det finns ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Nära lägenhetskomplexet hittar ni Galli Supermarket, där ni kan handla mat hem till lägenheten. Ni hittar även längdskidspår på kort avstånd från Sara Apartments.
Det är två 3-rumslägenheter, en 2-rumslägenhet och två 2,5 rumslägenheter (en lägenhet med ett litet sovrum med en säng och en lägenhet med sovloft). Lägenheterna blev renoverade för några år sedan och är i gott skick. Samtliga lägenheter har sängkläder, handdukar och slutstädning inkluderat i priset.

  • Gratis wifi
  • Fri parkering
Ha en riktigt trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 300 m

Avstånd till lift 600 m

Avstånd till centrum 500 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 400 m

Rum

TV Ja

WiFi Nej

Mat och dryck

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurang Nej

Faciliteter

Apartment Ja

Balkong / Terass Ja

Handdukar Ja

Hårfön Ja

Parkering Ja

Rengöring, förutom kök Ja

Visa mer

Spishäll / platta: Ja

Säkerhetsbox: Ja

Toalett: Ja

Tvättmaskin: Ja

Ugn: Ja

WiFi i lägenhet : Ja

2-rumslägenhet (Rosso)

Lägenheten Rosse (Röd) ligger på tredje våningen i en antik byggnad. Lägenheten har ett mysigt vardagsrum med öppet kök, ett sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med duschkabin och tvättmaskin. Lägenheten har också en balkong.

2-rumslägenhet med loft "Giallo"

Lägenheten Giallo (Gul) är en trerumslägenhet i två plan. På första våningen finner man kök-vardagsrum där det finns plats till avslappning efter dagens upplevelser på pisterna, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum. Från första våningen går en trappa upp till ett sovloft där lägenhetens två sista sängar är placerade.

3-rumslägenhet (Arancio & Blu)

Lägenheten Arancio (Orange) ligger på andra våningen. Här finns ett mysigt vardagsrum med vedspis och öppet kök. Det finns två sovrum varav det ena har en dubbelsäng och det andra två enkelsängar. Dessutom finns ett badrum med duschkabin och tvättmaskin samt en stor balkong. Lägenheten Blu (Blå) ligger på också andra våningen. Lägenheten består av ett allrum med vedspis och öppet kök, två sovrum med en dubbelsäng i varje samt ett badrum med duschkabin och tvättmaskin. Lägenheten har också en stor balkong.

AccommodationTypes

Avstånd