Serodine Appartamenti

Italien, Passo Tonale

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Serodine Appartamenti

Prisvärt, bra läge och perfekt för familjer

Läget

Dessa välutrustade lägenheter ligger centralt i Passo Tonale precis vid kabinbanan som leder upp till glaciären Presena. Dessutom ligger boendet nära barnområdet och passar därför perfekt för familjer. Serodine Residence är ett ski-in/ski-out då det nämligen är ynka 20 meter från pisten. Både morgon som kväll kan ni alltså åka skidor ända fram till dörren. Väldigt optimalt för småbarnsfamiljer som vill slippa gå fram och tillbaks med skidutrustningen varje dag.

Lägenheterna

Det finns två typer av lägenheter som både är rymliga och stora. Lägenheterna rymmer 4-6 personer och har båda två balkong. De är även utrustade med kök och badrum där den större lägenheten har två. I badrummen finns toalett, hårfön och handdukar. Även sängkläder ingår. Däremot kostar slutstädning extra och betalas på plats.

Värt att veta

Serodine Residence gäster kan använda solarium, uppehållsrum och tvättmaskin i Top Residence mot betalning. I samma byggnad finns också en mysig restaurang som drivs av skidskolans kontor och de lokala skidlärarna.Detta boende är verkligen prisvärt, bra beläget och passar väldigt bra för familjer. 

Avstånd

Avstånd till pist 25 m

Avstånd till lift 25 m

Avstånd till centrum 325 m

Avstånd till shopping 300 m

Avstånd till skiduthyrning 325 m

Rum

TV Ja

Ja

Hårtork Ja

Badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Fitnessrum Ja

Garage €50 per week

Reception Ja

Skidförvaring Ja

Solterass Ja

Spishäll / platta Ja

Visa mer

WiFi: Ja

WiFi (endast i lobby): Ja

2-rumslägenhet

2-rums lägenhet till max 5 pers. består av ett sovrum, dusch/wc, sällskapsrum med bäddsoffa, TV och kök utrustat med kokplattor, kylskåp och safety-box.
Sängkläder – Spishäll/spisplatta – Hårtork – Miniugn – Kylskåp – Handdukar – TV 

2-rumslägenhet m. 2 dusch/wc

2-rums lägenhet till max 5 pers. består av ett sovrum, 2 dusch/wc, sällskapsrum med bäddsoffa, TV och kök utrustat med kokplattor, kylskåp och safety-box.
Sängkläder – Spishäll/spisplatta – Hårtork – Miniugn – Kylskåp – Handdukar – TV 

3-rumslägenhet

3-rums lägenhet till max 7 pers. består av två sovrum, två dusch/wc, TV och kök utrustat med kokplattor, kylskåp och safety-box.

Sängkläder – Spishäll/spisplatta – Hårtork – Miniugn – Kylskåp – Handdukar – TV 

AccommodationTypes

Avstånd