Apartment Borgo Vecchio

Italien, Sauze d'Oulx

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartment Borgo Vecchio

I hjärtat av Sauze d'Oulx

Läget

I hjärtat av Sauze d’Oulx historiska bydel ligger lägenhetskomplexet Borgo Vecchio. Här är du omgiven av snötäckta kullerstensgator och mysiga gränder. Byns välbevarade kyrka från 1500-talet som ligger runt hörnet är väl värd ett besök under skidresan i Sauze d’Oulx.
Längs med gatorna i området hittar ni flera trevliga italienska restauranger, om ni känner för att gå ut och äta en kväll. Ni har heller inte långt till ett flertal lokala barer, där ni kan pröva någon av likörerna från området eller bara ta en öl under afterskin. Det centrala läget gör dessutom att ni enkelt kan åka skidor eftersom att Clotes-liften, skidskolan och skiduthyrningen ligger bara några minuters gångavstånd därifrån.

Lägenheterna

Lägenheterna som är inredda i enkel italiensk stil har stengolv, trämöbler, ljusa väggar och träbjälkar i taket. De är utrustade med det man kan tänkas behöva under skidsemestern och ger förutsättningar för att laga mat och umgås innan och efter dagens skidåkning.

Värt att veta

Slutrengöring är inkluderat och det finns även skidförvaring för er skidutrustning.Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 300 m

Avstånd till lift 300 m

Avstånd till centrum 100 m

Avstånd till shopping 200 m

Avstånd till skidbuss 150 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

Spishäll / platta Ja

1-rumslägenhet

1-rumslägenhet med plats för max 4 personer med kök och vardagsrum i kombination, samt ett badrum med dusch/wc. Lägenheten är inredd med tv, köksbord, en bäddsoffa samt två utfällbara sängar i form av en våningsäng. Köket är fullt utrustat samt innehåller spisplattor och kyl.
Sängkläder – Spishäll/spisplatta – Kylskåp – Handdukar – TV 

2-rumslägenhet

2-rumslägenhet för max 6 personer med ett sovrum, en liten sovalkov och ett kök/vardagsrum med en liten trappa upp till ett litet loft, där ni kan förvara ert bagage, samt ett badrum med dusch/wc. Sovrummet har en dubbelsäng, vardagsrummet/kök har en bäddsoffa samt 2 enkelsängar i en tillhörande sovalkov. Köket är fullt utrustat och har kylskåp och kokplattor.
Sängkläder – Spishäll/spisplatta – Kylskåp – Handdukar – TV 

AccommodationTypes

Avstånd