Appartment Pierramenta

Italien, Sauze d'Oulx

Inkvartering Lägenhet

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Appartment Pierramenta

På Appartment Pierramenta bor du i lugna omgivningar, med bara ett par minuters promenad till centrum.

Appartment Pierramenta är en trivsam lägenhet med plats för upp till sex personer. Lägenheten är ljus och fin med en fantastisk utsikt över Susa-dalen i Sauze d’Oulx. Njut av utsikten från lägenhetens soliga balkong före och efter dagens skidåkning. I lägenheten finns ett sovrum, ett vardagsrum med bäddsoffa samt ett loft med plats för två sovande skidåkare. Dessutom finns ett badrum och ett trevligt kök, där det finns plats till alla.

Lär känna det fantastiska området

Lägenhetens ägare är skidinstruktörer i Sauze d’Oulx. De känner alltså byn och skidområdet som sin egen bakficka – och de vill gärna ge bra tips och råd. Det kan gälla allt ifrån bästa afterski-baren, vilka pister du bara måste testa eller någonting helt annat. Om du har lust finns det alltså goda möjligheter för att prata om skidåkningen och skidområdet med lokalinvånare när du bor i lägenheten Appartment Pierramenta.

Bo bra på din skidsemester i Sauze d’Oulx

Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng och ett loft med snedtak där det finns två enkelsängar. Därutöver finns det ett kök och allrum med matbord, soffa och kök. Soffan kan användas som bäddsoffa för en vuxen eller två barn. Köket är fullt utrustat och har ugn. I lägenheten finns dessutom ett badrum med dusch samt en tvättmaskin.

Avstånd

Avstånd till pist 500 m

Avstånd till lift 450 m

Avstånd till centrum 200 m

Avstånd till shopping 200 m

Avstånd till skidbuss 200 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Ja

Kökshanddukar Ja

Balkong / Terrass Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

2-rumslägenhet - max 5 personer


Lägenheten består av ett väl utrustat kök med diverse faciliteter, ett stort badrum med duschkabin, ett sovrum med dubbelsäng, ett loft med två enkelsängar, ett vardagsrum med bäddsoffa och TV. I vardagsrummet finns ett stort panoramafönster med utsikt över hela Susa-dalen.

Sängkläder - Kokplatta - Diskmaskin - Frys - Kylskåp - Mikrovågsugn - Brödrost - Vattenkokare - Hårtork - Handdukar - TV - WiFi(kostnadsfritt)- Tvättmaskin

AccommodationTypes

Avstånd