Casa Clotez

Italien, Sauze d'Oulx

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Clotez

Hemtrevligt med äkta alpkänsla

Casa Clotez är en hemtrevlig lägenhet för upp till sex personer med en äkta italiensk alpkänsla.

Läget

Lägenheten finner ni i den östra delen av Sauze d’Oulx, med endast 50 meter till Clotez-liften. Liften leder upp till skidsystemet Via Lattea med dess 400 km pister för skidåkning. Vid botten av Clotez-liften ligger även byns skidskola, för den som vill träna på tekniken lite extra under skidresan. På endast 100 meters gångavstånd från Casa Clotez är ni inne i byns centrum, där ni hittar lokal shopping, afterski-barer och italienska restauranger. Forsätter ni ytterligare ett par minuter kommer ni till den äldre delen av byn där ni känner av den historiska atmosfären.

Lägenheten

Lägenheten skapar en hemtrevlig känsla då väggar, möbler och kök är byggt i trä. I det kombinerade köket och vardagsrummet är det lätt att socialisera med vänner och familj. Från vardagsrummet går en trappa upp till ett mysigt sovloft. Utanför lägenheten som ligger på byggnadens övre våning, finns en fantastisk utsikt ut över Alpernas dalar och de snötäckta bergen.Ha en trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 50 m

Avstånd till lift 50 m

Avstånd till centrum 100 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 80 m

Avstånd till skiduthyrning 50 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Spishäll / platta Ja

2-rumslägenhet

2-rumslägenhet för max 4 personer. Lägenheten har ett sovrum med dubbelsäng, ett sov loft med två enkelsängar kök/vardagsrum samt badrum med dusch/wc och tvättmaskin. Köket är fullt utrustat samt innehåller gasspis, ugn, mikrovågsugn, kyl och frys.

Balkong – Sängkläder – Spishäll/spisplatta – Frys – Mikrovågsugn – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV 

AccommodationTypes

Avstånd