Delmonte Apartments

Italien, Sauze d'Oulx

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Delmonte Apartments

Upplev ett lägenhetskomplex mitt i Sauze d'Oulx äldsta bydel, med endast 300 meter till närmaste lift och pist.

Spendera din skidsemester i Sauze d'Oulx´s absoluta centrum med en egen lägenhet på Delmonte. Här har du shopping, restauranger och barer inom nära räckhåll. Några få meter från lägenheten går även den kostnadsfria skidbussen, som tar dig smidigt till stolliften och upp till det imponerande skidområdet.

De 12 lägenheterna på Delmonte är privatägda och varierar därför i inredning, storlek och utseende. Här finner du lägenheter för från 2 personer upp till 6 personer. Vänligen uppmärksamma att du själv ska ta med handdukar samt sängkläder alternativt möjligheten att hyra dessa för 15 euro per person per vecka. Om du önskar att hyra handdukar och sängkläder måste detta beställas i förväg, i samband med att du bokar din resa.
Välkommen till Delmonte!

Avstånd

Avstånd till pist 550 m

Avstånd till lift 550 m

Avstånd till centrum 300 m

Avstånd till shopping 300 m

Avstånd till skiduthyrning 300 m

Rum

TV Ja

Ja

Vattenkokare Ja

Toalett Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Dusch Ja

Spishäll / platta Ja

Två rum 2 personer

Tvårumslägenhet för fyra personer som består av ett sovrum med en dubbelsäng, kök/kokvrå, TV samt dusch och wc.

Två rum 4 personer

Tvårumslägenhet för fyra personer som består av ett sovrum med en dubbelsäng, vardagsrum med en bäddsoffa för två personer, kök/kokvrå, TV samt dusch och wc.

Två rum 5 personer

Tvårumslägenhet för fem personer som består av ett sovrum med en dubbelsäng, vardagsrum med en bäddsoffa för två personer och en enkelsäng, kök/kokvrå, matplats, TV samt dusch och wc.

Tre rum 6 personer

Trerumslägenhet för sex personer som består av ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med en våningsäng, vardagsrum med en bäddsoffa för två personer, kök/kokvrå, matplats, TV samt dusch och wc.

Studio 2 personer

Studiolägenhet för två personer som består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer, kök/kokvrå, matplats, TV samt dusch och wc.

Studio 3 personer

Studiolägenhet för tre personer som består av ett vardagsrum med antingen bäddsoffa för en person samt våningssäng för två personer, eller bäddsoffa för två personer samt utdragssäng, kök/kokvrå, matplats, TV samt dusch och toalett.

AccommodationTypes

Avstånd