Hotel Avalanche

Italien, Sauze d'Oulx

Inkvartering Hotell
Inkl. frukostpension

Fakta

Om Hotel Avalanche

Välkommen till Sauze d’Oulx och Hotel Avalanche med ski-in/ski-out.

Hotel Avalanche ligger bra precis vid pisten och bara 50 meter från liften Clotes. Här behöver du alltså inte oroa dig för att gå runt i dina pjäxor med skidorna på axeln för att komma ut i backen.

Läget


Att bo nästan direkt i anslutning till pisten och nära byns centrum är det som de flesta skidgästerna drömmer om på skidsemestern och det får du här på Hotel Avalanche. Det bästa med Hotel Avalanche är att du bara klickar i skidorna utanför huvuddörren och ger dig iväg för dagens skidåkning. I Sauze d'Oulx får du hela 400 km pist att utforska då det är del av skidområdet Via Lattea. Skidområdet får du tillgång till direkt utanför hotellets huvuddörr.

Rummen


Hotel Avalanche är helt nyrenoverat inför vintern 2022/2023 och har 33 vackra rum. Rummen är modernt inredda och i en stilren design. Alla rummen har TV, gratis Wi-Fi och badrum med dusch.

På hotellet hittar du även en trevlig lounge med en bar där du kan sitta och njuta av en drink eller en kopp kaffe efter dagens skidåkning. När solen står högt och skiner på den blå himlen finns det inget bättre än att avsluta en lång dag i backen med en kall drink i handen och koppla av i dagens sista solstrålar på hotellets terrass.

Frukost på skidsemestern


Här behöver du inte oroa dig för att få en bra start på dagen. Här på Hotel Avalanche serveras frukost varje morgon i hotellets frukostrestaurang. Du kan alltså vara helt säker på att du får i dig tillräckligt med mat för att utforska det stora skidområdet.

På kvällen är det möjligt att köpa till kvällsmat som serveras på en restaurang 200 meter från hotellet. Om du vågar kan du även korsa pisten och då är det bara 50 meter till middagen.

Om du gärna vill ut och smaka på Sauze d’Oulx ligger hotellet bara 200 meter från centrum där du hittar många bra restauranger med utsökta italienska specialiteter serverat med lokala viner till.

Parkering vid hotellet


Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Carrefour Express. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen


Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.


Vi ser fram emot att välkomna dig till Sauze d’Oulx.

Avstånd

Avstånd till pist 10 m

Avstånd till lift 10 m

Avstånd till centrum 200 m

Avstånd till shopping 200 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Glutenfri mat Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Barnvänligt Ja

Handikappsanpassade rum Ja

Reception Ja

Dubbelrum "Standard"

Dubbelrum med möjlighet för en extrasäng.

Sängkläder – Hårtork - Badrum & toalett – Handdukar – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Avstånd