Hotel Clotes

Italien, Sauze d'Oulx

Inkvartering Hotell
Inkl. frukostpension

Fakta

Om Hotel Clotes

Bo 100 meter från pisten i detta trevliga nyrenoverade frukosthotell.

Hotel Clotes är ett utmärkt hotell med ett bra läge nära centrum av Sauze d'Oulx och nära till skidpisten. Rummen är av god standard. Den läckra frukosten gör dig redo för dagens skidåkning.

Läget


Att bo nästan direkt på pisten och nära centrum är en av de saker som de flesta skidåkare drömmer om, och precis det får man här. Sauze d'Oulx är en del av skidområdet Via Lattea, som erbjuder totalt 400 km backar. Här finns gott om skidåkning för både nybörjare och den mer erfarna skidåkaren. Och det finns direkt tillgång till läckerheterna ett stenkast från hotellet.

Varför bo på Hotel Clotes?


Om du vill bo bra och samtidigt ha ski-in/ski-out, är Clotes ett givet val. Det fantastiska med allt är att man precis vid ytterdörren kan klicka på sig skidorna och sedan är det bara att åka!

Hur smakar maten?


Du har frukost inkluderat i boendet när du bor på Hotell Clotes. Efter en dag i backen och hungern börjar kännas av behöver du heller inte gå många hundra meter för att hitta den närmaste restaurangen. Kom ihåg, du är alltid välkommen att fråga våra guider om råd om vilka bra matställen de kan rekommendera.

Värt att veta


Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Carrefour Express. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.
Direkt på pisten
Nära till centrum
Frukost ingår

Turistskatt på destinationen


Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa!

  Avstånd

  Avstånd till pist 10 m

  Avstånd till lift 50 m

  Avstånd till centrum 100 m

  Avstånd till shopping 250 m

  Avstånd till skidbuss 100 m

  Avstånd till skiduthyrning 300 m

  Rum

  TV Ja

  Balkong / Terrass Ja

  Safety box Ja

  Hårtork Ja

  Wifi på rummet Ja

  Toalett Ja

  Dusch Ja

  Sällskapsdjur Ja

  Mat och dryck

  Pension Frukostpension

  Bar Ja

  Frukost Ja

  Faciliteter

  Lounge Ja

  Reception Ja

  Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

  TV-rum Ja

  WiFi (endast i lobby) Ja

  3-sängsrum m. dusch/wc

  3-bäddsrum: Dubbelsäng (200x210) och 1 enkelsäng (90x200). Dessutom med dusch/toalett, TV och balkong. Valvet är vackert renoverat i en typisk bergsstil med trä som huvudelement.
  Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)
  

  Dubbelrum

  Dubbelrum med balkong och king size-säng (200x210). Möjlighet för två enkelsängar (100x210). Rummet har en TV och en hårtork, samt eget badrum och toalett.
  Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)
  

  Familjerum

  Familjerum med två anslutande rum samt dusch/toalett. Dessutom med TV, hårtork och safe-box. Det ena rummet är med en king size-säng (200x210), den andra med två enkelsängar (90x200). Rummet är vackert renoverat i en typisk bergsstil.
  Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

  AccommodationTypes

  Avstånd