Hotel Gran Trün

Italien, Sauze d'Oulx

Inkvartering Hotell
Inkl. frukost

Fakta

Om Hotel Gran Trün

Hotel Gran Trün ligger i centrum av Sauze d'Oulx och här bor ni i en mysig och familjär miljö med god frukost.
  • Rum med balkong
  • Trevlig restaurang & vinbar
  • Bra läge
  • 400 m från Vialattena

Om hotellet

Hotel Gran Trün är beläget i den äldre delen av byn endast 400 meter från Vialatteas sluttningar och från hotellet har man en fantastisk utsikt mot bergen. Hotel Gran Trün är ursprungligen byggt 1883 och bär prägel från den tiden med vackra marmorgolv och med stora valv. Här finns även en fantastisk vinbar, vilket gör det till det perfekta stället att koppla av på med ett glas vin. Här får ni smaka på de bästa lokala vinerna i en varm och mysig miljö där de gamla faten nu används som bord.

Trevliga rum och god frukost

Hotellet erbjuder bekväma och rymliga rum, alla med eget badrum och balkong. Rummen har marmorgolv och en platt-TV. Vissa rum har utsikt över byn. Varje morgon serveras det en närinsgrik frukostbuffé som består av färsk och säsongsbetonad frukt, yoghurt, flingor, nybakade bakverk / briocher, kallskuret kött, ost och ägg. Som dricka bjuds det på kaffe, cappuccino, te och fruktjuice.

Familjär atmosfär

Den vänliga atmosfären på Hotel Gran Trun återspeglas också i personalen som ger er ett varmt välkomnande vid ankomst. Grand Truns övergripande vänlighet gör det till en perfekt plats, som erbjuder en familjär atmosfär med en antik känsla. Ni behöver bara koppla av och upptäck skönheten i Susadalen!

Avstånd

Avstånd till pist 350 m

Avstånd till lift 500 m

Avstånd till centrum 250 m

Avstånd till shopping 250 m

Avstånd till skiduthyrning 250 m

Rum

TV Ja

WiFi Nej

Mat och dryck

Pension Frukost

Bar Nej

Restaurang Nej

Faciliteter

Dusch Ja

Frukost Ja

Hotel Ja

Hårfön Ja

Skidförvaring Ja

Säkerhetsbox Ja

Visa mer

Toalett: Ja

WiFi (endast i lobby): Ja

AccommodationTypes

Avstånd