Hotel Monte Triplex

Italien, Sauze d'Oulx

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Monte Triplex

Monte Triplex ligger i Sportinia-området som ligger 2170 m.ö.h., i hjärtat av “Via Lattea” och där du har utsikt över skidbackarna i området Sauze d’Oulx.

Hotellet erbjuder kvalitetservice under din skidsemester i de vackra italienska alperna som kännetecknas av stora öppna ytor, soliga backar och vackra vyer, utan att du behöver frånse komfort och underhållning.

Hotellet erbjuder internationell frukost och middag med traditionella rätter från Piemonte och typiska maträtter från berget.

Den välsorterade vinkällaren med över 250 olika märken, kommer att ge dig möjlighet till att smaka de bästa vinerna från de ledande italienska producenterna.

Monte Triplex är den idealiska lösningen för dig som vill ha en semester med snö, sol, nöje och avkoppling. Hotellet är särskilt lämplig för en grupp vänner eller familjer.

Hotellrummen

Monte Triplex består av cirka 20 rum, inredda i alpin stil och där du får njuta av en fantastisk utsikt över de snöklädda Alperna! Trippel- och fyrbäddsrum med balkonger ligger på 1 a våningen. Dubbelrum med fönster är på 2:a våningen. Sovrummen är enkelt inredda, och alla rum har eget badrum med dusch och hårtork.

På morgonen får du tillgång till de nypreparerade skidbackarna direkt från skidkällaren och börjar dagen i "Pole Position"!

Efter en hel dag i backarna men också om eftermiddagen, kommer du i baren att njuta av värmen från den öppna spisen i sällskap med en trevlig drink.

När du bor här bor du mitt i pisten. Det innebär att det är 2 km till skiduthyrningen som ligger nere i byn. Om du hyr skiutrustning genom oss fraktar skiuthyrningen upp utrustningen til en av skiskolorna, Snow Max, som har en stuga i backen ca 200 meter från hotellet. Om utrustningen behöver justeras kontaktar du bara skiduthyrningen så hjälper de dig. OBS! När veckan lider mot sitt slut ska du lämna tillbaka utrustningen på skiduthyrningen.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Carrefour Express. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

OBS! Om du ankommer efter klockan 16.00 (efter liftarnas öppningstider) måste du tillköpa transport med snöskoter upp till hotellet. Detta rekommenderar vi att du gör vid bokningstillfället. Om ni inte beställer det hemifrån måste ni betala detta på plats.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 0 m

Avstånd till lift 100 m

Avstånd till centrum 2000 m

Avstånd till shopping 2000 m

Avstånd till skiduthyrning 2000 m

Rum

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Eldstad Ja

Lekrum Ja

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

WiFi (mot betalning) surcharge

Dubbelrum Standard

Dubbelrum på cirka 17 kvm. med dubbelsäng eller två enkelsängar samt eget badrum.
Sängkläder – Hårtork – Dusch och toalett – Handdukar – Wi-Fi (kostnadsfritt)  

3-bäddsrum Standard

Hotellrum på cirka 23 kvm. med dubbelsäng och enkelsäng eller tre enkelsängar samt eget badrum.
 
Sängkläder – Hårtork – Dusch och toalett – Handdukar – Balkong - WiFi (kostnadsfritt)

4-bäddsrum Standard

Hotellrum på cirka 25 kvm. med två enkelsängar och våningssäng samt eget badrum.
Balkong – Sängkläder – Hårtork – Dusch och toalett – Handdukar – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Familjerum Standard


Hotellrum på cirka 28 kvm. med 2 rum och eget badrum. Det ena rummet innehåller en dubbelsäng och det andra rummet innehåller en våningssäng och en enkelsäng.

Balkong – Sängkläder – Hårtork – Dusch och toalett – Handdukar – Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes

Avstånd