Hotel Sauze

Italien, Sauze d'Oulx

Inkvartering Hotell
Inkl. frukostpension

Fakta

Om Hotel Sauze

Res på skidsemester och bo med perfekt läge precis vid pisten i charmiga Sauze d’Oulx.

På detta klassiska alphotell bor du centralt i Sauze d’Oulx. Utsikten över de italienska alperna från hotellets lounge är något alldeles extra. Du kan dessutom i stort sett klicka på dig skidorna direkt utanför hotellets huvudentré, för det är endast 25 meter till pisten.

Eftermiddagste

Efter en lång och härlig dag i pisterna väntar det te och kaka på hotellet. Här serveras nämligen eftermiddagste varje dag mellan halv fem och halv sex. Du hittar godsakerna i hotellets lounge och bar. Det är också i baren du kan luta dig tillbaka och nyttja det kostnadsfria internet och hålla dig uppdaterad angående nyheter och mejl – och varför inte med en god kopp te och en bit kaka?

Frukost inkluderat i priset

Slå dig ned till en god frukost innan det är tid att bege sig ut i backarna.
För den som vill kan man köpa till ett extra middagspaket. För den som köper till detta paket föregår middagen på Restaurant La Grangia som ligger 100 meter från hotellet.

Hotellrummen

Även om det inte är på själva hotellrummet man spenderar merparten av sin tid på skidsemestern, skadar det inte att man bor fint och trivsamt. En del rum på Hotel Sauze har egen balkong med utsikt över bergen eller dalen. Dessutom finns det alltid eget badrum med dusch, toalett och hårfön.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Carrefour Express. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Sällskapsdjur på skidresan

Om du vill ta med ditt sällskapsdjur på skidresan är detta boende något för dig. Här är nämligen sällskapsdjur välkomna på förfrågan och mot betalning. Skriv enkelt till oss för prisuppgift.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi önskar dig en härlig skidresa till Sauze d’Oulx!

Avstånd

Avstånd till pist 25 m

Avstånd till lift 25 m

Avstånd till centrum 70 m

Avstånd till shopping 50 m

Avstånd till skidbuss 25 m

Avstånd till skiduthyrning 70 m

Rum

Hårtork Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Reception Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

TV-rum Ja

WiFi (endast i lobby) Ja

Dubbelrum m. dusch/wc

I dubbelrum finns där en dubbelsäng eller två enkelsängar, ett eget badrum med bad och toalett.
Sängkläder - Hårfön - Safety box - Bad & toalett - Handdukar - Satelitt TV

Suite C

I Suite C finns det antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar, ett eget badrum med bad och toalett.
Sängkläder - Hårfön - Safety box - Bad & toalett - Handdukar - TV

AccommodationTypes

Avstånd