Residence Olympia

Italien, Sauze d'Oulx

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Residence Olympia

Centralt, hemtrevligt och nära till allt

Läget

Dessa fräscha och hemtrevliga lägenheter ligger på huvudtorget “III Reggimento Alpini” centralt i byn. Här har ni nära till lokal shopping, inköpsmöjligheter och skiduthyrning.

Lägenheterna

Lägenheterna som är trevligt och komfortabelt inredda, har plats till 6 personer och är väl anpassade till familjer eller större sällskap. Här kan ni koppla av på soffan med något att dricka, eller samlas vid köksbordet för en god middag och dela erfarenheter av dagens skidåkning i Sauze d’Oulx.

Värt att veta

För att komma upp i Via Lattea-systemet och njuta av Sauze d’Oulx skidåkning, tar man sig lättast till Clotes stolliften, som ligger på endast 300 meters avstånd. Möjligheten finns att gå eller ta skidbussen som stannar 50 meter från lägenheten. Med skidbussens tre olika linjer kan ni enkelt ta er runt i byn och till de olika liftarna.
Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 400 m

Avstånd till lift 400 m

Avstånd till centrum 100 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 150 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Spishäll / platta Ja

3-rumslägenhet

3-rumslägenhet för max 6 personer med 2 sovrum, kök/vardagsrum samt badrum med dusch/wc. Lägenheten är inredd med tv, köksbord, dubbelsäng samt våningsängar. Köket är fullt utrustat samt innehåller spisplattor, mikrovågsugn, kyl och frys.
Balkong – Sängkläder – Spishäll/spisplatta – Frys – Kylskåp – Handdukar – TV 

AccommodationTypes

Avstånd