Hotel Biancaneve

Italien, Sestriere

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Biancaneve

Bo med panoramautsikt över den olympiska byn från 2006 och med nära till det mesta i Sestriere.

Bianceneva är eftertraktat bland grupper och familjer då läget är perfekt i förhållande till både skidåkningen och byns många möjligheter. Det är cirka fem minuters promenad till det mesta och dessutom ligger den olympiska byn precis vid foten av hotellet.

Hotellet fungerar bra för grupper och familjer, här finns ett mysigt uppehållsrum där ni kan koppla av med en bra bok eller umgås med resesällskapet. Hotellet har också en bar, där ni kan diskutera dagens prestationer över en kall öl eller ett glas rött vin. I restaurangen serveras såväl lokala som internationella rätter ackompanjerat med ett bra utbud av i synnerhet viner från regionen.

Mot betalning kan ni även nyttja hotellets bastu.


Ett äldre hotell med plats för trivsel

Hotellet erbjuder 45 rum, som alla har eget badrum, satellit-TV och WiFi. Vi disponerar över största delen av hotellets kapacitet och det är således möjligt att samla grupper på upp till 80 personer här. Precis utanför hotellet går gratis shuttle-buss till lift och centrum.

Hotellet är ett äldre hotell av enkel standard, men här finns allt vad ni har behov för. Här kan ni koppla av efter en dag i Sestrieres fina pister!

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Cristallo. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 450 m

Avstånd till lift 450 m

Avstånd till centrum 600 m

Avstånd till shopping 600 m

Avstånd till skiduthyrning 600 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu Ja

Handikappsanpassade rum Ja

Handikappvänligt Ja

Reception Ja

Shuttle-buss till lift Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Visa mer

TV-rum: Ja

Tvätt-service: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum "Standard"

Dubbelrum med dubbelsäng och egen toalett. Det finns inte safe på rummet men finns gratis i receptionen.

Badrum & toalett - Wi-Fi - Hårtork - TV

AccommodationTypes

Avstånd