Hotel Biancaneve

Italien, Sestriere

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Biancaneve

Bo med utsikt över den olympiska byn från 2006 med nära till det mesta i Sestriere.

Biancaneve är eftertraktat bland grupper och familjer då läget är perfekt i förhållande till både skidåkningen och skidortens många möjligheter. Det är cirka fem minuters promenad till det mesta så du har den olympiska byn vid foten av hotellet. En gratis shuttlebus avgår dessutom precis utanför hotellet och kör till både liften och centrum.

Hotellet fungerar bra för grupper och familjer. Det finns ett trevligt uppehållsrum, ett stort barområde och en restaurang.

Halvpension

När du bor här så har du det rätt lätt. Du har halvpension med i din vistelse vilket betyder att både frukost och middag är ordnat för dig. På morgonen när du trillar ut ur sängen behöver du inte tänka över att själv stå och laga frukostmaten. Du sätter dig bara till rätta i restaurangen där en god frukostbuffé serveras och får fyllt på din energi inför dagens skidåkning.

På kvällen kan du återigen slå dig ner i restaurangen för middag. Under veckan serveras både lokala och internationella rätter, tillsammans med ett fint urval av regionens utsökta viner.

Avslappning

Skulle du behöva avkoppling efter en lång dag i skidområdet så kan vi rekommendera ett besök i hotellets lilla bastu. Låt värmen återuppladda din kropp och göra dig redo för mer skidåkning. Tillgång till hotellets bastu är mot betalning och kostar 10€ per person per gång.

Ett äldre hotell med plats för trivsel

Hotellet är ett äldre hotell i en enkel standard, men här finns allt vad du har behov för. Koppla av med en bra bok eller njut av dina medresenärers sällskap i det mysiga uppehållsrummet efter en härlig dag på Sestrieres pister. Eller sätt dig i hotellets barområde och njut av en kall öl eller ett glas vin.

Hotellets rum har en simpel standard men de har trots allt det du kan behöva för att få en bra skidsemester. Rummen är inredda med trädetaljer som ger dig känslan av Alperna och alla rum har badrum, tv och wi-fi.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Cristallo. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 450 m

Avstånd till lift 450 m

Avstånd till centrum 600 m

Avstånd till shopping 600 m

Avstånd till skiduthyrning 600 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Baby bed Ja

Bastu Ja

Handikappsanpassade rum Ja

Handikappvänligt Ja

Reception Ja

Shuttle-buss till lift Ja

Visa mer

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): Yes on request

TV-rum: Ja

Tvätt-service: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum "Standard"

Dubbelrum med dubbelsäng och egen toalett. Det finns inte safe på rummet men det finns gratis i receptionen.

Badrum & toalett - Wi-Fi - Hårtork - TV

AccommodationTypes

Avstånd