Hotel Club Palace 2

Italien, Sestriere

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Club Palace 2

Storartad utsikt över Sestriere bergstoppar

Läge

Lägenheterna ligger med en fantastisk panoramautsikt utöver Sestriere och Vintergatans bergstoppar. Skidbussen stannar precis utanför vilket gör det lätt för er att komma till backen samtidigt som ni bara med några minuters gång tar er in till byns centrum.

Lägenheterna

I Residence Palace 2 hittar ni bra och rymliga 3-rumslägenheter, där alla är utrustade med det nödvändiga för att ni ska kunna få en så bra resa som möjligt. Lägenheterna är moderna, fräscha och i bra skick med träinredning. Alla lägenheter har TV, en sittgrupp, kylskåp och balkong med utsikt över skidbackarna. I badrummen finns hårtork och gratis toalettartiklar.

Halvpension

När ni bokar Club Palace så ingår halvpension. Ni får också ett glas vin inkluderat till maten varje kväll. En gång i veckan serveras det en speciell lokalmeny samt en pizza-afton för barnen. I priset får ni även ett club-card som ger inträde till underhållning samt ger gratis inträde till bastu och fitness.

Värt att veta

I komplexet finns både restaurang, bar, liten supermarket och även en lobby med reception där ni kan använda gratis WiFi. För er som har bil så finns det även parkering tillgängligt.Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 1000 m

Avstånd till lift 1000 m

Avstånd till centrum 850 m

Avstånd till shopping 850 m

Avstånd till skidbuss 20 m

Avstånd till skiduthyrning 1000 m

Rum

TV Ja

Balkong / Terrass Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Faciliteter

Bastu Ja

Dusch Ja

Halvpension Ja

Husdjur Ja

Skidförvaring Ja

TV-rum Ja

Visa mer

WiFi: Ja

2-rumslägenhet

Tvårumslägenhet för fyra personer med som består av ett vardagsrum med två bäddar i bäddsoffa, samt en sovalkov med en våningsäng bakom ett draperi. TV, telefon, fullt utrustat kök med bl.a. diskmaskin, badrum med dusch och wc, balkong.
Balkong - Sängkläder - Dusch och toalett - Handdukar -TV  

3-rumslägenhet

Trerumslägenhet för sex personer med två separata sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med våningsäng, ett vardagsrum med två bäddar i form av bäddsoffa, antingen två enkla eller en dubbel. TV, telefon, fullt utrustat kök med bl.a. diskmaskin, badrum med dusch och wc, balkong.
Balkong - Sängkläder - Dusch och toalett - Handdukar -TV  

AccommodationTypes

Avstånd