Hotel Olimpic

Italien, Sestriere

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Olimpic

På Hotel Olimpic bor du i lugna omgivningar och samtidigt nära Sestrieres centrum.

Hotel Olimpic ligger bara 50 meter från Sestrieres centrum där du hittar ett hav av möjligheter när det kommer till mat, shopping, sportaktiviteter och afterski.

Rummen

Hotellet har en fantastiskt vacker utsikt över skidområdet och är en utsikt du nog aldrig tröttnar på att vakna upp till. De charmiga rummen är inredda i en simpel italiensk stil och har det som du kan tänkas att behöva för att få en härlig skidresa.

Ät gott

På Hotel Olimpic är halvpension inkluderat under alla vistelser. När du vaknar på morgonen kan du i lugn och ro trippa ned till den mysiga restaurangen. Sätt dig till rätta till en överdådig frukostbuffé som garanterat ger dig massor av energi till en strålande skiddag.

Med halvpension inkluderat kan du åka skidor ända fram till när liftarna stänger. Du ska inte tänka på att hinna hem och laga din middag. Du kan trött och hungrig efter en lång skiddag bara sätta dig till rätta i den mysiga restaurangen igen. Det serveras en trerättersmeny med tillhörande salladsbuffé. Det tillagas utsökta traditionella italienska rätter och en vinmeny därtill med både lokala och internationella viner.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Cristallo. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Riktigt trevlig skidresa till Sestriere!

Avstånd

Avstånd till pist 400 m

Avstånd till lift 400 m

Avstånd till centrum 50 m

Avstånd till shopping 50 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Baby bed Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Skidförvaring Ja

TV-rum Ja

Tvätt-service Ja

Visa mer

WiFi: Ja

Dubbelrum

Rum för 2 personer med dusch och toalett.

AccommodationTypes

Avstånd