Hotel Savoy Edelweiss

Italien, Sestriere

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Savoy Edelweiss

På Hotell Savoy Edelweiss får ni en god halvpension, wellness och nära till allt.

Detta boende är familjeägt med servicen i topp och hos Alessandro och Laura kommer ni uppleva en vänlig och avslappnad atmosfär som kommer göra att ni bara måste komma tillbaka år efter år.

Läge

Hotell Savoy Edelweiss ligger mitt i centrum av Sestriere. Här bor ni tätt på allt, med bara 250 meter till lift/pist och endast 100 meter till byns simhall blir det inte mycket bättre.

Olika rumstyper

Det finns flera olika rumstyper typer, men vad som är gemensamt för dem alla är en varm och mysig stil där ni genast känner er hemma. I alla rum finns det satellit-TV och för alla gäster ingår det halvpension i hotellets restaurang.

Maten

Hotell Savoy Edelweiss är känt för sitt fina kök och i restaurangen kommer ni bli serverade en rejäl frukostbuffé med allt ni kan önska. På kvällen bjuds det på en stor buffé av klassiska italienska rätter. Om du kommer sent till hotellet på ankomstdagen blir det inte serverad mat i restaurangen. Hotellet har istället sett till att det ligger ett "matpaket" till er uppe på rummet.

Avkoppling

Efter en lyckad dag i backen kan ni njuta av en öl eller ett glas vin i baren. Ett annat alternativ skulle kunna vara att besöka hotellets mindre wellnessområde, där ni kan slappna av efter dagens aktiviteter. Det finns även möjlighet för att tillköpa en massagebehandling om så önskas. Wellnessområdet har en åldersgräns på 12 år.
Wellnessområdet är endast öppet vid minst 5 besökande och det kan max vara 10 personer i wellnessområdet samtidigt. Det kostar 25 € per person att använda wellnessområdet och det ska bokas innan kl. 20 kvällen innan.

Det kommer att vara möjligt att reservera tid till wellnessavdelningen och gymmet mot en avgift.

Övrigt

Utöver ovanstående har hotellet också ett mysigt sällskapsrum i anslutning till baren, där du kan ha trevligt med spel och läsning. Hotell Savoy Edelweiss erbjuder också Wi-fi i rummen, liksom hiss och skidförråd.
Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Cristallo. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Se fram emot att bo på ett av Sestrieres mest stämningsfulla hotell.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 250 m

Avstånd till lift 250 m

Avstånd till centrum 50 m

Avstånd till shopping 50 m

Avstånd till skidbuss 150 m

Avstånd till skiduthyrning 250 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng 15€/night

Jacuzzi Ja

Konferensrum Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Solterrass Ja

Visa mer

TV-rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum "Standard" m. dusch/wc

Dubbelrum m. dusch/wc.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Handdukar - TV 

Dubbelrum ”Comfort” med dusch/wc

Mysigt rum på ca 12-16m2 med dubbelsäng och ett badrum dusch/wc. Stilen är lugn och mysig. Vissa rum har även balkong och badkar. 
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV 

Dubbelrum ”Comfort+” med dusch/wc och en extrasäng

Rymligt dubbelrum på ca 14-18m2 för 2-3 personer med möjlighet till en extrasäng och ett badrum med dusch/wc. Rummet är mysigt och det finns plats till avslappning. Vissa rum har även balkong och badkar istället för dusch.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV 

Dubbelrum ”Prestige”  med dusch/wc och en extrasäng

Stort dubbelrum på ca 18-22m² med dubbelsäng och med möjlighet till en extrasäng och ett badrum med dusch/wc. Vissa rum har även balkong.
Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV 

Familjerum med dusch/wc

Rymligt rum på ca 20-24m² med en dubbelsäng och med möjlighet till 2 extrasängar. Rummet har ett nyrenoverat badrum med dusch och wc. Rummet är inrett i typisk italiensk alpstil, mycket mysigt och välkomnande.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV 

Enkelrum ”Standard” med dusch/wc

Inrett för en person, är cirka 12-16 m² stort. Mysigt rum med eget badrum.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV 

AccommodationTypes

Avstånd