Haus & Residence Lothringen

Österrike, Bad Gastein

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Haus & Residence Lothringen

Haus og Residence Lothringen har lägenheter som passar perfekt för större grupper.

Dessa lägenheter ligger centralt precis vid det vackra casinot mitt på bergsidan i Bad Gastein. Det är bara 500 meter till huvudliften Stubnerkogel. Här bor ni alltså med ett perfekt läge på ett fantastiskt boende.

Läge

Inom 400 meter finns ett flertal butiker, restauranger, skiduthyrning och ett diskotek. Dessutom ligger den kostnadsfria skidbussen bara 200 meter bort.

Lägenheter för större grupper

I Haus Lothringen finns väldigt stora ett, två-, tre- och fyrarumslägenheter, där det får plats allt från 2 till 12 personer. Detta gör huset passande för större grupper och är ni en stor grupp på upp till 100 personer är Lothringen ett alldeles perfekt boende.

Modernt möblerade

Alla lägenheter är elegant och modernt möblerade med parkettgolv. Det finns även ett öppet kök med diskmaskin och ett eller flera rymliga badrum med handdukstork. En del har även balkong.Köket i lägenheterna är välsorterade men om ni önskar kan det beställas både frukost och halvpension på restaurangen alldeles i närheten. Sängkläder, handdukar och slutstädning är inkluderat i priset. Det är inte tillåtet att röka i huset.Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 500 m

Avstånd till lift 500 m

Avstånd till centrum 300 m

Avstånd till shopping 300 m

Avstånd till skidbuss 200 m

Avstånd till skiduthyrning 500 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

Lägenhet 2,5-rums 5 personer

2½-rumslägenhet: är på ca. 45 kvm. De består av ett sovrum med dubbelsäng, ett litet sovrum med våningsäng, ett badrum, ett kök-vardagsrum och en balkong.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Ugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Lägenhet 3-rums 6 personer

3-rumslägenhet: är på ca. 50 kvm. De består av två sovrum, ett badrum, ett kök-vardagsrum.
Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Ugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes

Avstånd