Hotel Alpenhof

Österrike, Bad Gastein

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Hotel Alpenhof

Vi välkomnar er till Alpenhof - moderna och lyxiga lägenheter med ett väldigt bra läge till både skidåkning och nöje.

I december 2009 stod det fyrstjärniga Alpenhof med 10 nyrenoverade lyxlägenheter i Österrikisk stil klart. Den genomgående renoveringen har tagit hänsyn till ursprunget på 60-talet och framstår därför ytterst charmerande.

Läge/Omgivning

Belägenheten är även den väldigt bra till både skidåkning och nöje. Den närmaste skidliften ligger bara 250 meter bort samtidigt som ni hittar skidbutiken endast 200 meter från boendet. Vill ni inhandla mat till lägenhetens kök så behöver ni bara gå ynka 100 meter.

Moderna lägenheter

Lägenheterna är väldigt moderna och fräscha med ljus inredning. Alla lägenheter har kök, dusch/wc och stora balkonger/terasser med fantastisk utsikt över by och berg. Dessutom har lägenheterna stora fönster, stort vardagsrum och köket består av mikrovågsugn, diskmaskin och kaffebryggare. I byggnaden finns även tvättmaskin.

Övrigt

Som gäst på detta boende har du tillgång till skidförvaring. Dessutom ingår en parkeringsplats per lägenhet, för er som tar bilen till Bad Gastein.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Kaiserhof. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,00 EUR. Maximalt 28 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer

Tveka inte på att höra av er om ni har frågor.

Ha en riktigt trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 550 m

Avstånd till lift 550 m

Avstånd till centrum 150 m

Avstånd till skidbuss 300 m

Avstånd till skiduthyrning 450 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Diskmaskin Ja

Mikrovågsugn Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

Lägenhet 3-rums 7 personer (50 m2)

Fin lägenhet på ca 50 m2 med plats för upp till sju personer fördelat på två sovrum och ett vardagsrum. I det ena sovrummet finns det plats för två personer och i det andra finns det plats för tre personer. I vardagsrummet finns det därutöver en bäddsoffa med plats för två personer. I lägenheten finns TV och internet samt ett badrum med wc och dusch. Köket är utrustat med kylskåp, spis, vattenkokare och diskmaskin. Lägenheten har en balkong med utsikt mot berget.
Balkong - Balkong eller terrass – Sängkläder – Kaffemaskin – Spisplatta –
Diskmaskin – Frys – Mikrovågnugn – Ugn – Kylskåp – Terrass – Handdukar – TV –Vattenkokare 

Lägenhet 3-rums 9 personer (80 m2)

3-rumslägenhet med god planlösning som passar det mellanstora sällskapet med plats för upp till nio personer. De två sovrummen har plats för tre respektive fyra sovplatser och i vardagsrummet finns en bäddsoffa med plats för två personer. I köket/vardagrummet finns det god plats runt ett matbord och från rummet är det utgång till en 25 m2 stor balkong.  Köket är utrustat med kylskåp, spis, vattenkokare och diskmaskin. Därutöver finns det två badrum i lägenheten. I lägenhet finns det även TV och internet.
Balkong - Sängkläder – Kaffemaskin –Mikrovågnugn – Ugn – Kylskåp – Terrass – Handdukar – TV – Vattenkokare 

Lägenhet 4-rums 10 personer (125 m2)

4-rumslägenhet med plats för upp till 10 personer fördelat på tre sovrum. I ett av sovrummen finns det plats för två sovplatser. I de två resterande sovrummen finns plats för fyra sovplatser. Det finns två badrum i denna lägenhet som är 125 m2 stor med bra planlösning och fantastisk utsikt. Till lägenheten hör en 25 m2 stor altan och en 10 m2 stor balkong. Köket är utrustat med kylskåp, diskmaskin, vattenkokare och spis och är separerat med en matplats och ett vardagsrum med stor soffgrupp. I lägenheten finns även TV och internet.
Balkong - Sängkläder –Spisplatta – Diskmaskin – Frys – Mikrovågnugn – Ugn – Kylskåp –Handdukar– TV – WiFi (kostnadsfritt)

Lägenhet 4-rums 11 personer (100 m2)

4-rumslägenhet med plats för upp till 11 personer fördelat på tre sovrum. I alla sovrum finns det sovplats till tre personer och i vardagsrummet finns det en bäddsoffa med plats för två. Vardagsrummet/köket har god plats för hela sällskapet och i lägenheten finns det även tre stycken badrum. Köket är utrustat med kylskåp, spis, vattenkokare och diskmaskin. Lägenheten har en 25 m2 stor balkong och i lägenheten finns det även TV och internet.
Balkong - Balkong eller terrass – Sängkläder – Kaffemaskin – Spisplatta – Diskmaskin – Frys –Mikrovågnugn – Ugn – Kylskåp – Terrass – Handdukar – TV – Vattenkokare

Lägenhet 5-rums 11 personer (140 m2)

5-rumslägenheten är den mest exklusiva av Alpenhofs lägenheter. Med en fantastisk utsikt över pisten, vattefallet och hela Gasteriner-dalen framför sig har lägenheten kanske Bad Gasteins bästa utsikt. Lägenheten är i två våningar med plats för både familjen och/eller vännerna. Lägenheten har sin egna solterass med utgång från vardagsrummet och balkong runt resterande delar av lägenheten. Lägenheten har fyra sovrum där det i tre av dem finns plats för två sovplatser. I det fjärde sovrummet finns det tre sovplatser och i vardagsrummet finns det en bäddsoffa med plats för två personer. Det finns fyra badrum i lägenheten varav ett har badkar. Köket är utrustat med kylskåp, diskmaskin, vattenkokare och spis. I lägenheten finns även TV och internet.
Balkong - Sängkläder –Spisplatta – Diskmaskin – Frys – Mikrovågnugn – Ugn – Kylskåp –Handdukar – TV – WiFi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes

Avstånd