Hotel de l'Europe Gastein

Österrike, Bad Gastein

Inkvartering Hotell
Inkl. frukostpension

Fakta

Om Hotel de l'Europe Gastein

Hotel de l’Europe ger er möjlighet att bo i hjärtat av Bad Gastein där fokus ligger på både skidåkning och afterski.

Historisk och bra läge

Hotel de l'Europe är en magnifik historisk byggnad från 1900-talet som är placerad i hjärtat av Bad Gastein. Linbanan Stubnerkogel ligger 900 meter från hotellet men ni kan smidigt nå skidområdet med skidbussen som är gratis och som stoppar på kort avstånd från hotellet.

Njut av vyer och drinkar

Hotellet erbjuder bekväma rum och lägenheter som speglar den gamla historien samt modern design. När du kommer hem från en bra dags skidåkning i skidområdet Bad Gastein så får ni möjlighet att njuta den vackra utsikten till byn eller bergen.

Historien fortsätter på den välkända Ginger'n Gin Bar, som ligger på Hotel de l'Europe där ni kan avnjuta en god drink med vännerna.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Kaiserhof. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här

Avstånd

Avstånd till pist 800 m

Avstånd till lift 800 m

Avstånd till centrum 500 m

Avstånd till shopping 600 m

Avstånd till skidbuss 200 m

Avstånd till skiduthyrning 800 m

Rum

TV Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

Dubbelrum

Dubbelrum på 30 kvm. med dubbelsäng, badrum med badkar eller dusch och hårtork samt TV.
Sängkläder - Bad & Toalett - Hårtork - Handdukar - TV - WiFi

AccommodationTypes

Avstånd