Hotel Krone

Österrike, Bad Gastein

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Krone

Hotell Krone är ett populärt och relativt billigt hotell med halvpension och ett perfekt läge. Här bor du både nära till lift och centrum.

Läge/Omgivning

Hotellet ligger 200 meter från Stubnerkogeliften som tar er upp till skidområdet. Samtidigt ligger hotellet nära centrum och det stora badhuset Felsenbad.

Rummen

Hotellet har 58 rum med olika standard. I hotellets källare finns flersängsrum med våningssängar. Resten av hotellet består av dubbel- och enkelrum. Det är inte ett exklusivt och modernt hotell men det har sin charm och allt som behövs för din skidresa finns. Badrummen är nyare i alla rum men var uppmärksam på att enkelrummen har mindre sängar. Hotellet har även hiss.

Maten

Det finns både restaurang och bar på hotellet. Alla rum inkluderar frukost och middag som består utav en buffé både på morgonen och kvällen.

Dessutom hittar du ett stort lounge-område där du kan koppla av efter din skiddag. Här finns det biljard, dart och bordfotboll exempelvis.

Efter en lång skiddag

Som sagt ligger hotellet nära till badhuset Felsentherme. Detta passar för både stora som små skidåkare och erbjuder pool, gym, massage, bastu och rutschkanor.

För er med bil

När det kommer till parkering så finns det ett antal parkeringsplatser som är gratis. Dessa platser är dock väldigt begränsade och det är inte säkert att de är lediga. Vid bokning får du gärna uppge om du vill reservera parkeringsplats så kommer vi göra allt för att du ska få en. Om vi inte lyckas med det så kan du alltid mot betalning parkera i byn stora parkeringshus.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Kaiserhof. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Sist men inte minst är Hotell Krone perfekt för er som reser i grupp då det finns stora ytor att umgås på. Dessutom är Hotell Krone relativt billigt i Bad Gastein samtidigt som du får mycket för pengarna.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här

Hör gärna av er vid frågor.

Vi ses i Bad Gastein!

Avstånd

Avstånd till pist 200 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 100 m

Avstånd till shopping 50 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Lounge Ja

Skidförvaring Ja

TV-rum Ja

WiFi Ja

Enkelrum

Enkelrum med eget WC/dusch, TV och några med balkong. Eftersom att inte alla rum har balkong så kan detta inte garanteras.
Sängkläder –Dusch och toalett – Telefon – Handdukar – TV – WiFi (gratis)Dubbelrum med 1 extrasäng

Dubbelrum med eget WC/dusch, TV och några med balkong. Eftersom att inte alla rum har balkong så kan detta inte garanteras. Där finns möjligheter för extrasäng på rummet.
Sängkläder – Dusch och toalett – Telefon – Handdukar – TV – WiFi (gratis)

Dubbelrum                                                                                                   

Dubbelrum med eget WC/dusch, TV och några med balkong. Eftersom att inte alla rum har balkong så kan detta inte garanteras.
Sängkläder –Dusch och toalett – Telefon – Handdukar – TV – WiFi (gratis)

Dubbelrum "Convenient"

Dubbelrum med en 120 cm bred säng eget WC/dusch, TV och några med balkong. Eftersom att inte alla rum har balkong så kan detta inte garanteras.
Sängkläder –Dusch och toalett – Telefon – Handdukar – TV – WiFi (gratis)

Dubbelrum med separata sängar

Dubbelrum med eget WC/dusch, TV och några med balkong. Eftersom att inte alla rum har balkong så kan detta inte garanteras. Rummet har separata sängar.
Sängkläder –Dusch och toalett – Telefon – Handdukar – TV – WiFi (gratis)

AccommodationTypes

Avstånd