Hotel Lindenhof

Østrig, Bad Gastein

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Lindenhof

Hotell Lindenhof ger er moderna rum och ett bra läge precis ovanför byns huvudlift.

Mysiga och vänliga Werner driver Hotell Lindenhof i Bad Gastein. Werner är så trevlig att många väljer detta hotell endast på grund av honom. Han är tillmötesgående, välkomnande och vill göra allt för att du ska få den bästa möjliga skidresan i Bad Gastein. Dessutom är hotellets personal primärt från Skandinavien, vilket gör att det är lätt att känna sig hemma.

Läge

Även om hotellet ligger lite utanför centrum så är det fortfarande nära till de närmaste butikerna, exempelvis apotek och köpcentrum. Skidbussen stannar även precis intill hotellet så du slipper gå de extra 500m varje morgon.

Fräscha rum

Utvändigt är hotellet inte så märkvärdigt men genast när du kommer in så känner du av den gemytliga och charmiga stämningen. Hotell Lindenhof renoverades 2014 och består av 22 rum fördelat över tre våningar. Rummen är fina, fräscha och har allt du behöver för din skidsemester, inklusive wi-fi.Förutom de vanliga rummen har du också möjlighet att boka en lägenhet för 6 personer. Lägenheten är också renoverad och ligger i botten av hotellet med utsikt över en liten snötäckt trädgård.

Maten

Alla rum och lägenheter på Hotell Lindenhof är inkluderade med frukost och middag. Maten levereras från Hotell Krone för att senare tas om hand av Hotell Lindenhof som ger maten en extra touch innan servering. Varje morgon kan du avnjuta en riktig österrikisk frukostbuffé i vår restaurang. Det finns bland annat cornflakes, pålägg, bullar, ägg och kaffe.
På kvällarna serverar hotellet en trerätters kvällsmeny. Det bästa är att när du avnjuter alla måltider i den trevliga restaurangen har du utsikt över pisten. Reser ni i grupp så kommer Werner se till att ni alla sitter tillsammans och om ni reser ensamma så får ni ett eget bord under veckan.Ankommer du sent till Bad Gastein kommer Werner och personalen ordna lättare tilltugg innan ni ska sova. Om du på avresedagen vill åka skidor efter utcheckning, kan du förvara ditt bagage i restaurangen och även använda bastun innan du åker hem.

En liten bastu

Hotellet har en liten bastu som det får plats fyra personer i. Den är inte så stor men funkar perfekt om du vill värma dig efter en dag i backen.

Övrigt

Som de flesta hotell i Bad Gastein är parkering dessvärre inte gratis på Hotell Lindenhof. Det kostar 7€ per dag och det finns begränsat antal platser. Därför är det bra att reservera en plats vid bokning. Om det inte skulle finnas några platser här kan du mot betalning parkera i byns parkeringshus.Sist men inte minst så får du absolut ta med dig hunden till Hotell Lindenhof. Det kostar 6€ per dag.Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 500 m

Avstånd till lift 500 m

Avstånd till centrum 500 m

Avstånd till shopping 500 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 500 m

Rum

TV Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Minimarknad Nej

Faciliteter

Bastu Ja

Dusch Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpension Ja

Hotel Ja

Husdjur Ja

Visa mer

Hårfön: Ja

Lounge: Ja

Parking (surcharge): Ja

Skidförvaring: Ja

Solterass: Ja

Toalett: Ja

WiFi: Ja

WiFi på rummet: Ja

Dubbelrum Bergblik

Dubbelrum m. dusch/wc.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Dubbelrum Classic med 1 extrasäng

Dubbelrum med dusch/wc och balkong.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Dubbelrum Comfort

Dubbelrum med dusch/wc.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Dubbelrum Premium med 1 extrasäng

Dubbelrum m. dusch/wc.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Enkelrum

Enkelrum med dusch/wc.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Familjerum

2 dubbelrum med en dörr emellan. Ett rum med dubbelsäng och ett med två separata sängar. Det finns en balkong i ett av rummen och med dusch/wc, hårfön och TV. Rummet kan endast bokas av 2 fullt betalande vuxna + 2 barn upp till 14 år.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes

Avstånd