Apart Christiane

Österrike, Ischgl

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apart Christiane

Spoiler alert: Fåtal minuters promenad från pisten, liften, afterskin, restauranger och centrum. Välkommen till Apart Christiane!

Här kan man prata om ett läge med fem stjärnor! Apart Christiane ligger i hjärtat av Ischgl granne med byns vackra kyrka. Här är du bara några få minuters promenad från pisten och Fimbabahn som är en av huvudliftarna i Ischgl. Du har även nära till byns restauranger och barer när du bor på Apart Christiane.

Lägenheterna

I Apart Christiane bor du i charmiga lägenheter med plats för fyra till fem personer i varje. Lägenheterna består av två sovrum för två respektive tre personer, ett kök samt badrum, toalett och balkong. I köket hittar du bland annat kaffemaskin, spis, diskmaskin, miniugn, kylskåp och vattenkokare.

I priset inkluderas handdukar och sängkläder.

Wellness

I Apart Christiane hittar du ett litet wellnessområde med ett spabad, bastu och ångbastu. Detta är gratis att använda när du bor här - så varför inte njuta lite extra?

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.


Vi ses i Ischgl!

Avstånd

Avstånd till pist 50 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 50 m

Avstånd till shopping 50 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 50 m

Rum

TV Ja

Ja

Kökshanddukar Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Bastu Ja

Jacuzzi Ja

Reception Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Wellness Ja

WiFi Ja

Visa mer

Ångbastu: Ja

3-rumslägenhet 4-5 personer

Lägenheten består av 2 sovrum till 2 respektive 3 personer, kök samt badrum, toalett och balkong.

Sängkläder – Kaffemaskin – Spis – Diskmaskin – Minugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Vattenkokare – WiFi

AccommodationTypes

Avstånd