Apartement Val-Sinestra

Österrike, Ischgl

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartement Val-Sinestra

Bor ni på Apartment Val-Sinestra får ni ett charmigt boende nära till pisten.

Garni Val-Sinestra är ett charmerande och bra beläget lägenhetshus. Här bor ni med utsikt över byn med närhet till både lift och pist.

Läge

Hotellet ligger i den övre delen av byn och på morgonen har ni bara 150 till liften som tar en ned till Fimbabahn eller så kan ni gå 5 minuter till Silvretta-liften. Det är dessutom nära till de centrala butiker och restauranger i Ischgl som även de bara ligger 5 minuters promenad bort. Värt att nämna är att alla gäster har fri tillgång till alla regionens bussar och linbanor.

Rum eller lägenhet

På Garni Val-Sinestra bor ni antingen i rum eller lägenheten. Alla boendealternativ har härlig utsikt, sitthörna med soffa och kabel-TV samt eget badrum med dusch.

Maten

För de gäster som bor i rum ingår frukost. Varje morgon serveras en god och stor frukostbuffé som ger er en bra grund för resten av dagen. Ni som bor i lägenhet har möjlighet att få brödleverans om morgnarna.

Övrigt

Till sist finns wi-fi mot en mindre avgift. Dessutom finns gratis skidförvaring och parkering för er som anländer med bil.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 0 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 150 m

Avstånd till shopping 200 m

Avstånd till skidbuss 200 m

Avstånd till skiduthyrning 300 m

Rum

TV Ja

Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Wifi i lägenhet Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Reception Ja

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

2-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Innehåller ett sovrum, ett kök/uppehållsrum med extra sovplats till 2 personer och et badrum.
Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / Spisplatta - Frys - Hårtork - Ugn - Kylskåp - Diskhandduk - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

2-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Innehåller ett sovrum, ett kök/uppehållsrum med extra sovplats till 2 personer och et badrum.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / Spisplatta - Oppvaskmaskin - Frys - Hårtork - Ugn - Kylskåp - Diskhandduk - Telefon - Terrass - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes

Avstånd