Apartment Bella Vista

Österrike, Ischgl

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartment Bella Vista

Välkommen till Bella Vista! Dessa lägenheter ligger nära till det mesta men fortfarande i ett lugnt område i härliga Ischgl.

Läge/Omgivning

Bara 5 minuters gång från huset ligger byns restauranger, barer och inköpsmöjligheter. Precis som byns många kulinariska frestelser ligger Ischgls frestande skidåkning också bara 5 minuter från huset. Belägenheten är alltså väldigt bra både i förhållande till skidåkning och nöje.

Olika typer av lägenheter

Det finns flera storlekar på lägenheterna, vilket gör Bella Vista till det perfekta boendet för vem som helst. Huset har totalt fyra lägenheter där den största rymmer 4-8 personer och den minsta 2-3 personer. Alla lägenheter har gratis wi-fi och kök så att ni kan laga egen mat hemma om så önskas. Handdukar och sängkläder ingår.

Övrigt

För alla gäster som anländer med bil till Ischgl så finns det gratis parkering. Dessutom finns skidkällare för er skidutrustning.Skulle ni ha några frågor, är det bara att höra av er till oss.Ha en riktigt trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 50 m

Avstånd till lift 500 m

Avstånd till centrum 300 m

Avstånd till shopping 300 m

Avstånd till skidbuss 700 m

Avstånd till skiduthyrning 400 m

Rum

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Husdjur Ja

Skidförvaring Ja

Spishäll / platta Ja

WiFi Ja

Studio 2/3 personer

Studio för 2-3 personer om 42 kvm med sovrum, kök, badrum med toalett och dusch. Ni har även balkong.
Balkong - Sängkläder– Spisplatta – Kylskåp – Handdukar –Wi-Fi(kostnadsfritt)

2-rumslägenhet 3 personer – Persura

2-rums-lägenhet på bottenvåningen. Innehåller ett sovrum, ett kök/uppehållsrum med möjlighet till extra sovplats och et badrum. Lägenheten är optimal för 2 vuxna och ett barn.
Sängkläder –Kaffemaskin – Spisplatta – Diskmaskin – Mikrovågnsugn –Kylskåp– Handdukar – TV –Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Lägenhet 2-rums 4 personer

2 rum till 4 personer om ca 43 kvm. Lägenheten har sovrum för 2 personer, vardagsrum med bäddsoffa, fullt utrustat kök, badrum med toalett och dusch samt en läcker balkong, alternativt terrass.
Sängkläder – Spisplatta– Kylskåp – Terrass - Handdukar –Wi-Fi(kostnadsfritt)

3 rum 5 personer

3 rum till 5 personer om ca 59 kvm. Lägenheten har 2 sovrum där det enda har 2 bäddar och det andra 3. Ni har även fullt utrustat kök, badrum med toalett och dusch. Lägenheten har även terrass eller balkong.
Balkong eller terrass - Sängkläder – Spisplatta – Kylskåp – Handdukar –Wi-Fi (kostnadsfritt)

4 rum 8 personer

4 rum till 8 personer om ca 112 kvm. I lägenheten har ni 3 sovrum, två sovrum har 3 bäddar och ett sovrum har 2 bäddar. Lägenheten har också kök kombinerat med vardagsrummet, badrum med toalett och dusch samt en riktigt härlig balkong, alternativt terrass.
Balkong eller terrass - Sängkläder – Spisplatta – Kylskåp – Handdukar –Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes

Avstånd