Apartment Cima

Österrike, Ischgl

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartment Cima

Perfekt placerade lägenheter som passar både för skidsemestern med familj eller vänner.

Dessa fina lägenheter har ett perfekt läge i Ischgl. Det ligger i centrum av byn, i en lugn omgivning med skogen alldeles intill vilket ger en extra mysig semesteratmosfär.

Läge/Omgivning

Från Apartment Cima kan ni gå till fots, från backar och liften till affärer, restauranger och barer. Det är i stort sett ett ski in/ski out-hotell med ynka 50 meter till pisten.

Lägenheter för familj och vänner

Lägenheterna är väldigt trevliga och det finns gott om plats för mysiga stunder med familj eller vänner. Alla lägenheter har sittutrymme för måltider och även vardagsrum. Dessutom finns wi-fi. Apartment Cima är för er som prioriterar skidåkningen men ändå vill bo i en bra och trevlig lägenhet. Är det något ni funderar på?Tveka inte på att höra av er till oss.Ha en riktigt trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 50 m

Avstånd till lift 500 m

Avstånd till centrum 300 m

Avstånd till shopping 700 m

Avstånd till skidbuss 700 m

Avstånd till skiduthyrning 400 m

Rum

TV Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Dusch Ja

Spishäll / platta Ja

WiFi Ja

4-rumslägenhet på två etage

Denna lägenhet är avsedd för max 7 personer och fördelar sig på 90 kvm och två etager. Den är inredd med kök/vardagsrum, tre sovrum: ett med dubbelsäng och de två andra med två enkelsängar. Här finns två badrum. Ett som är lite lyxigare med massagedusch, stort badkar och wc. Det andra badrummet har dusch/wc. Utöver detta så finns även en separat toalett. De flesta möbler är i trä vilket ger den rätta tyrolerkänslan. Lägenheten ligger på översta våningen och har därför sluttande väggar. Här finns även två balkonger/terrasser.
Balkong eller terrass – Sängkläder – Kaffemaskin – Spisplatta – Diskmaskin – Frys – Mikrovågnsugn– Ugn – Kylskåp – Diskhandduk – Handdukar – TV – Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

4-rumslägenhet

Denna lägenhet är avsedd för max 7 personer och fördelar sig på 90 kvm. Lägenheten är rymlig och ljus. Här finns 3 sovrum; ett 3-sängsrum, ett dubbelrum med två enkelsängar och ett enkelsängsrum. Här finns även ett kök och vardagsrum, med en separat avdelning med bäddsoffa för en person. Här finns ett badrum med badkar och wc samt ett separat toalett. Lägenheten har balkong.
Balkong eller terrass – Sängkläder – Kaffemaskin – Spisplatta – Diskmaskin – Frys – Mikrovågnsugn
– Ugn – Kylskåp – Diskhandduk – Handdukar – TV – Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

 

AccommodationTypes

Avstånd