Apartment Garni Almfried

Österrike, Ischgl

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartment Garni Almfried

Centralt i Ischgl hittar du Garni Almfried, nära både pist, lift och byns mysiga gågata.

Är äkta österrikisk charm med träbeklädda väggar, trivsamma omgivningar och en välkomnande värdfamilj någonting för dig? Då är Garni Almfried helt rätt ställe för dig!

Läge

Garni Almfried ligger i lugna omgivningar mitt i centrum av Ischgl vid sidan av byns fina kyrka. Det centrala läget gör att lift, pist och byns mysiga gågata nås på bara två minuter till fots. En hiss tar er enkelt ned till Fimba-banan, vilket är utgångspunkten för era äventyr i det härliga Silvretta-området. Ett stort utbud av restauranger samt en större matbutik ligger också precis runt Almfried.

Trivsamt boende

Garni Almfried erbjuder en trivsam studiolägenhet, som år 2019 fick nytt kök och golv samt nya möbler.

Den välkomnande familjer Salner tar väl hand om sina gäster och ser till att alla får en härlig vistelse.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.


Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 150 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 25 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 100 m

Rum

TV Ja

Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Diskmaskin Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

WiFi (mot betalning) Yes

Studiolägenheten till 3 personer i husets undervåning.

Lägenheten består av ett större rum med 3 sovplatser, matplats och tv, separat kök, samt dusch och toalett. På grund av att lägeheten ligger lågt belägen så är inkommande ljus i lägenheten begränsat.
Sängkläder – Kaffemaskin – Spisplatta – Diskmaskin – Miniugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Vattenkokare – WiFi (extra kostnad)

AccommodationTypes

Avstånd