Chalet Bergfrieden

Österrike, Ischgl

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Chalet Bergfrieden

Chalet Bergfrieden är ett charmerande chalet till 20 personer.

Upplev charmerande och autentisk österrikisk gästfrihet

Chalet Bergfrieden ligger i lugna omgivningar med gångavstånd till Pardatschgrat-liften, pisten, centrum och inköp.

Bergfrieden är ett chalet för 20 personer med 9 sovrum. Det är en ideal produkt för familjer som rese ihop, och önskar ett eget hus med kök.

Ägaren av detta gemytliga chalet är Sybille Lenz, som är en österrikisk konstnär som själv utsmyckat rummen med sina egna tavlor. Detta gör Bergfrieden både gemytligt, unikt och charmerande. I huset är alla toaletter och duschar i korridoren och inte på rummen. Där finns 5 badrum i huset att dela på, alla med dusch och toalett.

Bergfrieden tar dig tillbaka till hur det var i "de gamla goda dagarna" i Ischgl, innan det blev ett av de mest eftertraktade skidområdena i Österrike. Den österrikiska "Gemütlichkeit" och charmen ger ett extra lyft, vilket gör att folk som har varit här gärna kommer tillbaka.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 550 m

Avstånd till lift 550 m

Avstånd till centrum 750 m

Avstånd till skidbuss 450 m

Avstånd till skiduthyrning 500 m

Rum

TV Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Bad och toalett i hall Ja

Barnvänligt Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan) Yes

TV-rum Ja

WiFi Ja

Chalet för 20 personer

Ett chalet som består av stort kök, två vardagsrum, 6 dubbelrum, 1 dubbelrum med egen toalett och badrum, 2 trippelrum, 4 badrum, 4 toaletter, bastu och skidrum.

Balkong - Sängkläder - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Avstånd