Hotel Garni Val-Sinestra

Österrike, Ischgl

Inkvartering Hotell
Inkl. frukost

Fakta

Om Hotel Garni Val-Sinestra

Garni Val-Sinestra är ett charmerande och bra beläget frukostpension. Här bor ni med utsikt över byn med närhet till både lift och pist.

Hotellet ligger i den övre delen av byn och på morgonen har ni bara 150 till liften som tar en ned till Fimbabahn eller så kan ni gå 5 minuter till Silvretta-liften. Det är dessutom nära till de centrala butiker och restauranger i Ischgl som även de bara ligger 5 minuters promenad bort. Värt att nämna är att alla gäster har fri tillgång till alla regionens bussar och linbanor.

På Garni Val-Sinestra bor ni antingen i rum eller lägenheten. Alla boendealternativ har härlig utsikt, sitthörna med soffa och kabel-TV samt eget badrum med dusch.

För de gäster som bor i rum ingår frukost. Varje morgon serveras en god och stor frukostbuffé som ger er en bra grund för resten av dagen. Ni som bor i lägenhet har möjlighet att få brödleverans om morgnarna.

Till sist finns wi-fi mot en mindre avgift. Dessutom finns gratis skidförvaring och parkering för er som anländer med bil.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 150 m

Avstånd till shopping 200 m

Avstånd till skidbuss 200 m

Avstånd till skiduthyrning 300 m

Rum

TV Ja

Mat och dryck

Pension Frukost

Bar Nej

Restaurang Nej

Minimarknad Nej

Faciliteter

Badkar eller dusch Ja

Balkong / Terass Ja

Bed & Breakfast Ja

Frukost Ja

Hårfön Ja

Lounge Ja

Visa mer

Parkering: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Säkerhetsbox: Ja

Toalett: Ja

WiFi: Ja

WiFi på rummet: Ja

AccommodationTypes

Avstånd